Oyunculukta iyi olmadığını itiraf etti!

Çocuklarıyla parkta keyifli vakit geçiren Güzide Duran gazetecilere konuştu.

resim yok
05 Eylül 2013 - 11:10
Magazin

Çocuklarıyla parkta keyifli vakit geçiren Güzide Duran gazetecilere konuştu.

İki çocuk annesi Güzide Duran, Mimar Adnan Aksoy ile evlendikten sonra podyumlara ara vermiş ve Aksoy’ dan bir kız ve bir erkek çocuğu sahibi olmuştu.

 

PARKTA RÖPORTAJ VERDİ

Geçtiğimiz gün 5 yaşında olan kızı Selin ve 11 aylık olan oğlu Emir’ le Bebek parkına gelen Güzide Duran kızı ve oğlu ile parkta güzel vakit geçirdi.

Güzide Duran Aksoy, parkta bulunan salıncakta önce kızı Selin’i, daha sonra da küçük oğlu Emir’i salladı.

İki çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziği ile dikkat çeken Guzide Duran, park sonrası çocukları ile dondurma yemeyi de ihmal etmedi.

 

''ORTALARDA GÖRÜNMEME SEBEBİM...''

Duran:

“İnsanlar bana devamlı ‘Sizi podyumda ve ekranda hiç görmüyoruz, eşiniz Adnan Bey izin vermediği için mi yoksunuz?’ diyor, eşim kesinlikle bana bir yasak koymuş değil, benim ortalarda görünmeme sebebim, kızım ve oğlumdur.

 

''OYUNCULUK EĞİTİMİM YOK''

Kızım yeni büyüdü, oğlum da küçük olduğu için gelen bir çok dizi, reklam ve televizyon projelerini geri çeviriyordum, ama şimdi kızım büyüdü, oğlum da çok küçük değil, bundan sonra podyum ve reklam filmi ve televizyonla ilgili gelen bir çok teklifi değerlendireceğim dedi.

 

''DİZİ TEKLİFLERİ GELİYOR''

Dizi teklifleri geliyor ama ben oyunculukta iyi olmadığım ve eğitimini almadığım için kabul etmiyorum.

 

''EŞİM İŞİME SAYGI DUYAR''

Daha önce de bir çok televizyon ve reklam filmi teklifi geldi ama benim içime sinmediği için kabul etmemiştim ama bundan sonra güzel bir reklam filmi, mankenlik ve televizyonla ilgili bir proje gelirse değerlendireceğim” dedi.

Eşim işime saygı duyar ve işime pek karışmaz. O yüzden ben de bundan sonra ekranda olmayı ve çalışmayı istiyorum” diye konuştu.[reklam]

DURAN'IN KARİYERİ

Mersin’den İstanbul’a, İstanbul’dan New York’a ve tekrar İstanbul’a uzanan modellik hayatı bulunan Duran; Amerika Elle, Amerika Vogue, Afrika GQ dergilerine kapak olmuş; Redstar, Revlon, Replay, L'Oreal, Pantene ve Saks 5th Avenue'nun reklam kampanyalarında yer almıştır.

Model Heidi Klum'un Amerika'da "Project Runway" adıyla sunduğu moda tasarım yarışmasının Türkiye versiyonunda Güzide Duran hem sunuculuk hem de jüri üyeliği yapmıştır.

İlker İnanoğlu ve Moris Kohen ile birlikteliği olan Duran, 2001 yılında Yeşil Işık ve 90-60-90, 2002 yılında da Kurşun asker filmlerinde rol almıştır.

Güzide Duran, 13 Nisan 2008′de işadamı Mimar Adnan Aksoy ile evlenmişti.

 

 

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN GİZLİ MESLEKLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin