resim yok
29 Ağustos 2012 - 00:00

 

Ozan Güven, "Kaftan giyip Topkapı Sarayı’nda dolaşmanın hoş bir deneyim olacağını düşünüyorum" dedi
 
'Muhteşem Yüzyı'l dizisi dev oyuncu kadrosuna Ozan Güven’i de kattı.
 
Sevilen oyuncu, Osmanlı döneminde vezir-i azamlığa dek yükselerek dönemin en önemli siyasetçilerinden birisi haline gelen Rüstem Paşa olarak izleyicinin karşısına çıkacak.
 
Devşirme kökenli bir devlet adamıyken hırsı, fırsatçılığı ve sinsiliğiyle Hürrem Sultan’la yakın bağlar kuran ve Mihrimah Sultan’la evlenip, damat olarak saraydaki yerini sağlamlaştırmış Rüstem Paşa’yı canlandıracak olan Güven, “Muhteşem Yüzyıl’da Rüstem Paşa rolünü kabul etmemin birçok sebebi var. Yapımcısı Timur Savcı’yı, ‘İkinci Bahar’dan beri tanıyorum. Ayrıca hikâyenin her noktasında Meral Teyze’min izi var. Rüstem Paşa’nın iktidar için yaptıkları kanımı donduruyor. Böyle bir karakteri oynamak benim için heyecanlı olacak. Kaftan giyip Topkapı Sarayı’nda dolaşmanın hoş bir deneyim olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin