resim yok
30 Haziran 2008 - 00:00

'Bastonumun birini Yılmaz'a birini Ferhat'a sattım' 5 ay önce bir hayranı tarafından vurulan Özcan Deniz, ayakta ilk konserini Kaya Artemis Otel'de verdi. Yürümekte zorluk çektiği için sahneye shuttle adlı golf arabasıyla gelen Özcan Deniz, "Sizlerin karşısına ayakta çıkmayı özlemişim, yürüyememek benim gibi sahnere fır dönen bir adam için çok zor" dedi. Bastonlarından kurtulan sanatçı "İki bastonum vardı. Birini Yılmaz Erdoğan'a birini Ferhat Göçer'e yarı fiyatına sattım" diyerek espri yaptı. Sanatçı son bir aydır spor yaptığını ve idmanlarla daha da iyi olacağını söyledi. Özcan Deniz sahneden indikten sonra basının sorularını yanıtladı. Sanatçının adı bir süredir Yaprak Dökümü dizisinin yıldızı Fahriye Evcen ile anılıyordu. Bu konu hakkında ilk kez konuşan Deniz "İkimizi de heyecanlandıran güzel bir başlangıç var. İnşallah devamı da gelir" diyerek aşkını itiraf etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin