resim yok
29 Temmuz 2012 - 00:00

 

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın kadrosuna girdi
 
Sabah gazetesinin haberine göre 'Bi Düşün' adlı yeni albümüyle gündemde olan Özcan Deniz, farklı projeleri ile de sevenlerinin karşısına çıkacak. Deniz'in, Fahriye Evcen'le ile birlikte rol aldığı 'Evim Sensin' filmi Kasım'da vizyona girecek. Rol aldığı Yeşim Ustaoğlu imzalı 'Araf' filmi de Venedik Film Festivali'nde yarışacak.
 
KARAKTERİ MEÇHUL
Deniz bunun dışında yeni sezonda TRT 1'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' adlı dizide Türkan Şoray'la birlikte kamera karşısına geçecek. Ancak sanatçı hangi karakteri canlandıracağı konusunda ser verip sır vermiyor. Özcan Deniz'in son günlerdeki sakallı imajının da bu diziyle ilgili olduğu konuşuluyor.
 
ARAFTA KALAN İKİ GENCİN DRAMI
Yeşim Ustaoğlu'nun yönettiği, Özcan Deniz, Neslihan Atagül ve Nihal Yalçın'ın rol aldığı 'Araf' filmi; bugün başlayıp 8 Eylül'e kadar sürecek olan Venedik Film Festivali'nde yarışacak. Film, monoton bir şekilde devam eden hayatlarında ikilemde kalan iki gencin hikayesini anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin