Özcan Deniz'in başarısı Kıvanç Tatlıtuğ'u fena bozdu!

Özcan Deniz'in başarısı Kıvanç'ın moralini bozdu...

resim yok
24 Ekim 2014 - 10:38
Magazin

Özcan Deniz'in başarısı Kıvanç'ın moralini bozdu...

Bu yıl ekranda reyting şoku yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ'un morali, kendi dizisinin yayın saatinde ekrana gelmeye başlayan Özcan Deniz'li yeni projenin birinci olmasıyla alt üst oldu.


Güneş'in haberine göre geçen sezon Star TV'nin 2 milyon TL ile transfer ettiği Kıvanç Tatlıtuğ, ilk dizisi 'Kurt Seyit ve Şura'yla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Ancak yurtdışı ve reklam anlaşmaları nedeniyle 26 bölüm yayın garantisi olan dizi, son olarak Salı gününden Perşembe akşamına alındı.

 

O DİZİ BAŞLADI VE...

Tatlıtuğ'un dizisinin saatinde de Özcan Deniz'in yeni projesi 'Kaderimin Yazıldığı Gün' yayına başladı.

 

KEYFİ İYİCE KAÇTI

Deniz'in dizisi 2. haftasında 1. sıraya yükelmeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ'un keyfi, kendi dizisinin aylardır ulaşamadığı başarıya Özcan Deniz'in 2. bölümde ulaşmasıyla iyice kaçtı.[reklam]

Çarşamba günü Tatlıtuğ, stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer'le Etiler Big Chefs çıkışı görüntülendi. Bu sezon dizi için sakallarını kesen ve bıyık bırakan Tatlıtuğ'un keyifsiz hali dikkat çekti.

 

Çıkışta trafik kurallarını hiçe sayan yakışıklı oyuncu ve sevgilisinin emniyet kemeri takmaması dikkat çekti.

 



Gündüz Etiler'de vakit geçiren Tatlıtuğ, akşam ise Caz Festivali'nin açılış davetine katıldı.

 

'PARDON'LU GÖNDERME

Karagül'den ayrıldıktan 1 hafta sonra yayınlanan yeni dizisiyle zirveyi gören Özcan Deniz, seyircilere teşekkür etti ve 'Pardon' yazarak rakiplerine gönderme yaptı.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ O SEKTÖRÜN KORKULU RÜYASI OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin