Özcan Deniz'in yeni filmi 'Su ve Ateş'in galasından göze çarpanlar!

Özcan Deniz'in yönetmenliğini üstlendiği üçüncü filmi olan 'Su ve Ateş'in galası önceki gece Trump Towers'da gerçekleşti.

resim yok
15 Kasım 2013 - 09:29
Magazin

Özcan Deniz'in yönetmenliğini üstlendiği üçüncü filmi olan 'Su ve Ateş'in galası önceki gece Trump Towers'da gerçekleşti.

 

Çekimlerinin Türkiye ve Londra'da yapıldığı filmin başrollerini Özcan Deniz, Yasemin Allen ve Pelin Akil paylaşıyor.

 

ONU ÇOCUKKEN KEŞFETMİŞTİM

Filmden önce basın toplantısında Özcan Deniz, Yasemin Allen'i ilk kez Suna Yıldızoğlu ile bir projede yer aldığı zaman, annesinin küçük Yasemin Allen'i sete getirmesiyle gördüğünü söyledi. Deniz esprili bir şekilde, "O gün Yasemin ile ileride çalışacağımı düşünmüştüm" dedi.

 

YASEMİN BENDEN DAHA İYİ OYUNCU

Türk sinemasının usta ismi Suna Yıldızoğlu gazetecilerin kızının oyunculuğu hakkında yönlendirdiği sorulara;

 

"Yasemin benden daha iyi bir oyuncu. Oldukça yetenekli, disiplinli ve başarılı... Onunla gurur duyuyorum. Ama şunu da itiraf etmeliyim ki o kamera arkası eğitimi almasına rağmen her zaman oyunculuk yapmak istedi.

 

Ben ona Türkiye'ye gelirse, onu kamera arkası yerine kesin olarak kamera önünde oyuncu olarak kullanacaklarını söylemiştim. O da Türkiye'ye gelip başarılı bir oyuncu oldu" diye konuştu. Yasemin Allen'in ise sırtındaki dövme dikkat çekti.

 

TÜRKÜCÜDEN DE YÖNETMEN OLUR

Usta yönetmen Osman Sınav galaya yalnız katıldı. Sınav gazetecilerin, 'Şarkıcılardan yönetmen olur mu?' sorusuna,

 

"Şarkıcıdan da, türkücüden de yönetmen olur. Herkesin başarılı yönetmen olma şansı vardır. Keza son dönemde iyi örneklerini görüyoruz. Dünya çapında iyi filmler ortaya çıkıyor" dedi.[reklam]

DEKOLTE POZU

Burcu Kıratlı elbisesinin üstüne mont giyince araya Sema Çelebi girdi. Giydiği elbisenin dekoltesinin görünmediği için Çelebi, Kıratlı'nın üzerindeki montu çıkardı. Montu çıkardıktan sonra Kıratlı basın mensuplarına poz verdi.

 

KOMŞU ZİYARETİNE GELDİK

Senarist Gani Müjde galaya eşi Belma Canciğer ile katıldı. Müjde, "Sevgili Özcan benim komşum. Buraya komşu ziyareti yapmaya geldik" dedi. Belma Canciğer'in giydiği ayakkabı 'Yeni bir ikoncan mı geliyor?' sorusunu akıllara getirdi. Canciğer'in ayakkabası dikkatlerden kaçmadı.

 

İZLEMEDEN GİTTİ

Oyuncu Nurseli İdiz geceye arkadaşlarıyla katıldı. Gala alanına yanlış yerden girmeye çalışan İdiz, içeriye giremeyince ortaya ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Daha sonra güvenliğin yardımıyla içeriye giren oyuncu filmi izlemeden gala salonundan ayrıldı.

 

 

KARAGÜL'DE ÖZCAN DENİZ SÜRPRİZİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin