ÖZEL HABER | Engin Alkan ve Şerif Erol, Camdaki Kız'ın veda yemeğine davet edilmedi mi? Menajerleri açıkladı!

Dün akşam gerçekleşen Camdaki Kız veda yemeğinde gözler Engin Alkan ve Şerif Erol'u aradı! Peki menajerleri ne açıklama yaptı? Engin Alkan neden veda yemeğine katılmadı? Şerif Erol, Camdaki Kız ekibiyle husumetli mi? Engin Alkan kimdir? Şerif Erol kimdir? Camdaki Kız ne zaman final yapıyor?

Pınar Alçiçek
23 Mayıs 2023 - 14:15
Magazin

Başarılı oyuncu kadrosuyla sık sık sosyal medyada gündem olan Camdaki Kız dizisi, veda yemeğindeki eksik kadroyla Diziler.com'un radarına takıldı! Peki Engin Alkan neden veda yemeğine katılmadı? Şerif Erol veda yemeğine davet edilmedi mi? İşte o flaşh haberin detayları...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/23/63a409ade226011d7cee721c.jpg

Dün akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda Camdaki Kız'ın finalini kutlayan ekip, o akşamdan eğlenceli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. O iki boş sandalye ise sadece Diziler.com tarafından fark edildi.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/23/camdaki-kiz-adil.jpg

YEMEĞE DAVET EDİLMEDİLER!

Dizinin final öncesinde kadrodan ayrılan Hande Ataizi ve Nur Sürer'in bile katıldığı o yemeğe Nalan'ın babası Metin ve Adil karakterine hayat veren Engin Alkan ve Şerif Erol'un katılmaması editörlerin kafasında "Acaba aralarında husumet mi var?", "Engin Alkan ve Şerif Erol yemeğa davet edilmedi mi?" soruları yer edindi.

23-05/23/img-20230522-wa0028-1024x768-1684835149.jpg

CEVAP, MENAJERLERİNDEN GELDİ!

İki tarafın da menajerleriyle iletişime geçen editörler, Engin Alkan'ın menajerinden;"Engin bey tiyatro oyununun prova sürecinde. Dün akşam da provası nedeniyle davete katılamadı." Şerif Erol'un menajerinden ise; "Dün akşamki davete Şerif bey katılamadı. Kendisi şehir dışında olduğu için maalesef katılım gerçekleştiremedi." cevabını aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin