ÖZEL HABER | Hande Erçel şarkı çıkartıyor! O yorum ise evliliğin habercisi oldu...

Ünlü oyuncu Hande Erçel cephesinden iki bomba gelişme! Hayranları ise hangi habere sevineceğini şaşırdı... Peki Hande Erçel ve Hakan Sabancı evleniyor mu? Hande Erçel şarkı mı çıkartıyor? Hande Erçel oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Hande Erçel biyografisi oku!

Pınar Alçiçek
09 Mayıs 2023 - 16:00
Magazin

Güzelliğiyle kendisine bir bakanı bir daha baktıran oyuncu Hande Erçel cephesinde 1 değil tam 2 tane inanılmaz gelişme yaşandı! Peki Hande Erçel şarkıcı mı oluyor? Hakan Sabancı ve Hande Erçel evleniyor mu? İşte hayranlarını yerinden zıplatan o haberlerin detayları...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/09/sdvf.jpg

HANDE ERÇEL ŞAN DERSİ ALMAYA BAŞLADI!

Çok popüler yaşam dergisiyle fotoğraf çekimi için bir araya gelen Hande Erçel, çekim öncesi sorulan soruları cevapladı! Oyuncunun o itirafı ise birçok okuyucuya "Erçel, oyunculuk kariyerini sonlandırıp şarkıcı mı olacak?" sorusunu düşündürttü! 

23-05/09/handeercel_moon_01-1200x946.jpg

İşte Hande Erçel'in "Oyunculuğun nasıl bir evreden geçiyor?" sorusuna verdiği o şok cevap...

"Her daim kendimi geliştirmeye, her eleştiriyi ciddiye alıp yoluma katkı sağlamaya çalışıyorum. Şan dersi alıyorum, oyuncu koçumla çalışıyorum. Kendime ve hayat vereceğim role dair araştırma yapıyorum, pozitif katkı sağlayabilecek her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum."

23-05/09/handeercel_moon_020-1536x1033.jpg

DÜĞÜN YOLU GÖZÜKTÜ!

Erçel'in şarkıcılık şokunu atlatamayan takipçilerine 2. şok geliyor! Başarılı oyuncu, geçtiğimiz gün 4 yıllık sevgilisi Mustafa Aksakallı ile hayatını birleştiren Ezgi Mola'ya sosyal medya üzerinden tebrik mesajı gönderdi. Erçel'in o mesajına karşılık olarak başka bir sosyal medya kullanıcısının verdiği cevap kafalarda birçok soru işareti bıraktı...

"DARISI BAŞINA!"

23-05/09/untitled-1-1683637183.jpg

Erçel'in o yoruma cevap vermemesi ise Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın yakın zamanda nikah masasına oturacağı şeklinde yorumlandı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin