ÖZEL HABER | Melek Mosso'ya son dakika konser iptali şoku! Peki sebebi ne?

PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmayla tepki çeken şarkıcı Melek Mosso'nun konseri son dakika iptal edildi! Peki sebebi ne? Melek Mosso neden linçleniyor? Melek Mosso şarkıcılığı mı bıraktı? Melek Mosso kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Burcu ne?

Pınar Alçiçek
07 Haziran 2023 - 16:17
Magazin

PowerTürk Müzik Ödülleri, dün akşam gerçekleşen törenle sahiplerine teslim edildi. Birçok ünlü ismin katıldığı o gecede seslendirdiği şarkılarla akıllara kazınan şarkıcı Melek Mosso'nun ödül konuşması ise sosyal medyada büyük tepki aldı!23-06/07/melek-mosso.jpg

PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni’nde ‘Yıllar Affetmez’ isimli şarkıyla ‘En Güçlü Cover Şarkı Ödülü’ne layık görülen Melek Mosso, ödül sonrası “Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiç bir zaman kısılamayacak.

Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların, bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam.” ifadelerinde bulundu.

"MOSSO'NUN KONSERLERİ İPTAL EDİLSİN!"

Bu konuşma sonrasında seçim döneminde yaptığı paylaşımı hatırlatılarak eleştirilen Mosso'ya tepki çığ gibi büyümüş, sonrasında ise 'Mosso'nun konserleri iptal edilsin!" hashtagi başlatılmıştı.

Şarkıcının o lince sebep olan "Seçim kombinim hazır" paylaşımı:

23-06/07/0x0-sarkici-melek-mossodan-turk-toplumuna-akil-almaz-iftira-iki-yuzlu-paylasimi-pes-dedirtti-1686075988766.jpg

KONSERİ İPTAL EDİLDİ!

"Melek Mosso'nun müzikten bağımsız açıklamaları sebebiyle Melek Mosso'nun konserinin iptal edildiğini kamuoyuna duyururuz!"

23-06/07/2023-06-07-20.png

MELEK MOSSO'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Gelen eleştiriler karşılığında Instagram hesabından sessizliğini bozan şarkıcı, Seçim dönemi yaptığı paylaşımı hatırlatılarak eleştirilen Mosso, "'Seçim kombini' diyerek yaptığım esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle biri değilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm. Çünkü ben, işin sahibi hangi parti, dinleyen kitlenin siyasi düşüncesi ne diye düşünmeden şarkı söylemek isteyen biriyim. Öyle de yoluma devam etmek istiyorum" dedi. 

23-06/07/2023-06-07-21.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin