resim yok
31 Ağustos 2011 - 00:00

 

"Pis Yedili" dizisinde kimler rol alacak?
 
Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve Ayşegül Aldinç ve Özge Özberk'in rol alacağı "Pis Yedili" dizisi Ekim'de Show TV ekranlarında olacak. 
 
Gani Müjde müjdeli haberi bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştı:
 
Hem komedi hem dram birlikte yürüyecek. Bir nevi West Side story. Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan'ı Ayşegül Aldinç,çocukların mahalleden ablası Filiz öğretmeni ise Özge Özberk canlandıracak.
 
Kolejin iyi kalpli müdür yardımcısına Dondurmam Kaymak'ın efsane oyuncusu Turan Özdemir can verecek.  Asuman Dabak ise Karabiber'in annesi olacak. Öğrenciler arasında da sürprizler var.Tarık Akan'ın oğlu, ilk dizisinde Barış Üregül Küçükbey adlı bir karakteri canlandıracak.
 
Küçük Sırlar'ın yakışıklısı Kadir Doğulu Pis Yedili'nin lideri Bayrampaşalı'yı oynayacak. Türk malı'ndan tanıdığımız Hazal Şenel Salça rolünde. Her oyuncu yıldızlaşacak. Aylardır defalarca yapılan elemeleri atlatarak seçilen oyuncuları yönetmen Haluk Bener titizlikle seçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin