Özge Özpirinççi kaptırdığı rolü hakkında konuştu!

Kıvanç Tatlıtuğ'la 'Aile' dizisinde başrolleri paylaşmak için imza aşamasına gelen Özge Özpirinççi, rolünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırmasıyla ilgili ilk defa açıklama yaptı... Özge Özpirinççi neden Aile dizisinde yer almadı? Özge Özpirinççi ve Serenay Sarıkaya kavga mı etti? Özge Özpirinççi kimdir? Aile dizisinin konusu nedir? Aile dizisinin oyuncuları kimler? Nerede yayınlanacak? Fragman geldi mi?

Pınar Alçiçek
04 Ocak 2023 - 16:13
Magazin

'Aile' dizisindeki rolünü Serenay Sarıkaya’ya kaptırmasının ardından haftalardır sessizliğini koruyan Özge Özpirinççi, Enis Arıkan'ın 40. yaş partisinden çıkarken muhabirlerden kaçmayı başaramadı...

Muhabirlere “Proje olması gerektiği gibi oldu. Hayırlısı oldu diyelim… Kısmet bu işler… Ben şimdi yeni senaryoları okuyorum, İnşallah güzel bir şey bulacağım...” açıklamasıyla sessizliğini bozdu...

İLGİLİ İÇERİK

'Aile' dizisinin konusu ne?

Show Tv'de ekranlara çıkacak ve başrollerini Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı 'Aile' dizisi, mafya hikayesini ele alacak... Aynı çiftlikte yaşayan sırlarla dolu, kalabalık  bir aile ve bu ailenin hayatına giren bir psikolog Derin’in sarsıcı hikayesini ele almaktadır. Volta adlı gece kulübünün sahibi mafya babası Aslan ani bayılmalarına çözüm aramak için psikolog Derin'in kapısını çalacaktır. Aileye Derin'in katılmasıyla beraber tüm sırlar açığa çıkacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin