resim yok
30 Haziran 2012 - 00:00

 

Türk sinemasının efsane ismi Cahide Sonku’yu oynamak için bölüm başına 45 bin lira yerine 65 bin lirada direten Özgü Namal şansını kaybetti. Yapımcı Faruk Turgut, yeni isim aramaya başladı.
Yapımcı Faruk Turgut'un en büyük hayali Cahide Sonku'yu canlandırmaktı.. 
 
Turgut, türk Sineması'nın 'Efsane' lakaplı bayan oyuncusunun yaşam öyküsünü 'Beyaz Cam'a yansıtmak için iki yılı aşkın bir süredir hazırlık yapıyor.
 
3 oyuncunun ismi öne çıkmıştı
 
Geçtiğimiz kış, yapımın cast çalışmaları hız kazandı. Yeni yayın döneminde diziyi çekmek isteyen Faruk Turgut 'Cahide Sonku' rolü için aklındaki adayların sayısını üçe indirmişti: Cansu Dere, Arzum Onan ve Azra Akın...
 
Televizyonların reyting çıkmazına girmesi, kanalların izlenme oranlarının ölçülememesi nedeniyle pek çok yapımcı önemli yapımlarını çekmeyi erteledi. Öyle ya, büyük masraflar yapılarak çekilen diziler, artık eskisi kadar kazandırmayacaktı.
 
Faruk Turgut da bir süre çalışmalarını rölantiye aldı, durdu, düşündü ve 'Cahide Sonku'nun hayatını yeni dönem için çekmeye karar verdi. Ve bu 'Efsane' kadını, çok iyi tanıdığı bir oyuncuya vermeyi kararlaştırdı.
 
İki yıl önce çektiği 'Hanımın Çiftliği'nde başrol oynayan Özgü Namal teklif duyunca heyecanlandı, para bile konuşmadan teklifi kabul etti.
 
Faruk Turgut, 'Hanımın Çiftliği'nde Namal'a bölüm başına 45 bin lira ödüyordu... Yine öyle bir ücrete anlaşabileceğini düşünürken, oyuncunun avukatı aracılığıyla bildirdiği rakama çok şaşırdı.  Özgü Namal, 'Cahide Sonku' rolü için haftada 65 bin lira istiyordu.
 Ve hiçbir şekilde pazarlığa yanaşmıyordu. Reytingler ölçülemezken, sektör geriye giderken, böyle bir ücret ödeyemezdi.
 Önceki gün haberi aldı, düne kadar düşündü ve kararını verdi, başka bir oyuncu bulacaktı.  Bu kararını henüz Özgü Namal'a bildirmedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin