Özgü Namal'ın dizi aşkı gerçek mi oluyor?

Merhamet dizisinin başrol oyuncuları Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’un dizi aşkları gerçek oldu.

resim yok
29 Haziran 2013 - 11:46
Magazin

Dizi aşkı gerçek mi oluyor?

 

Dizi aşklarının gerçeğe dönüşmesinin örneklerine alışığız. Son dedikodular ise oldukça tanınmış iki ismi ilgilendiriyor!

 

Namal ve Çelikkol

 

Merhamet dizisinin başrol oyuncuları Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’un dizi aşkları gerçek oldu.

 

Tatildeler

Dizide Narin ve Fırat’ın imkansız aşkını yaşayan ikili, geçen günlerde Çanakkale Küçükkuyu’da başbaşa tatil yaptığı iddia edildi.

 

Güzel saatler


Gün boyunca denize girip güneşlenen Namal ve Çelikkol, akşam ise küçük bir balıkçı lokantasında yemek yedi.

Etrafa aldırış etmeden tatilin keyfini çıkaran yeni aşıklar, iki gün kaldıkları Küçükkuyu’dan kendilerine ait otomobille ayrıldı.

GÖZLERDEN UZAK İKİ GÜN

Çelikkol’un yıllar önce oynadığı ‘Karadağlar’ dizisinden bu yana her yaz Küçükkuyu’ya gittiği ve orada zaman geçirdiği öğrenildi.

 

Kimseler duysun istemiyorlar


Yeni başlayan ilişkilerini kimsenin duymasını istemeyen çift, gazetecilerin uğramadığı bir yer olan Küçükkuyu’da gözlerden uzak harika iki gün geçirdi.

 

Çakır ile ayrılmıştı
 
İbrahim Çelikkol, geçen günlerde ‘İffet’ dizisinde tanışıp iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu Deniz Çakır’la yollarını ihanet nedeniyle ayırmıştı.
[reklam]
İKİSİ İÇİN DE YENİ AŞK

Özgü Namal ise üç yıldır birlikte olduğu ve evlenecekleri konuşulan işadamı Başar Savur’la ilişkisini süpriz bir şekilde noktalamıştı.

Özgü Namal, ayrılığın acısını Bodrum’da yaptığı tatille unutmaya çalışmıştı.

 

Dedikodular gerçek çıkacak mı?

Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol’un, yaşadıkları ayrılıkların ardından yakınlaştıkları ve yeni bir aşka yelken açtıkları konuşuluyor.

 

Bakalım önümüzdeki günler bu söylentileri ne kadar haklı çıkaracak.. İkilinin konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacakları ise merakla bekleniyor.

 

 

SEVDİĞİNİZ OYUNCULARIN TAM İSİMLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin