Özgür Özberk ve Gizem Arıkan'dan yeni günlük dizi geliyor!

Kanal D ekranları için hazırlanan Yaralı Kuşlar dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Merve Mutlu
21 Şubat 2019 - 09:34
Magazin

Stella Film tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan günlük dizi Yaralı Kuşlar'ın provaları başladı. Kanal D'nin yeni dizisi hakkında bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı. 

Oyuncu kadrosunda: Özgür Özberk, Gizem Arıkan, Elif Erol, Ayşen İnci ve Tuğba Tutuğ gibi isimlerin yer alacağının kesinleşmesi ile meraklı bir bekleyiş de yerini aldı. Henüz konusu bilinmeyen dizinin dram türünde olması bekleniyor. 

19-02/21/elif-erol-d-1550736724.png

Yaralı Kuşlar dizisinin kesinleşen oyuncularından Elif Erol, rol arkadaşı olan Özgür Özberk ile setten bir fotoğraf paylaşarak, "Yeni dizimiz #yaralıkuşlar ın ilk provası ve bu bizim @ozgur_ozberk ile helloooğğğ selfiemiz...Hepimize Hayırlı olsun...Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bir dizi ile önümüzdeki ay @kanald de sizlerleyiz,biz çekimlere başladık. If you’re reading this, congrats you know how to read." notunu düştü.

Cem Tabak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaralı Kuşlar dizisinin senaryo ekibinde ise: Yasemin İnal Avcı, Sinem Şengünlü gibi isimler yer alıyor.  

19-02/21/elif.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin