Özkan Uğur setlere ve sahnelere geri dönüyor!

Foliküler lenfoma hastalığına yakalanan Özkan Uğur, bu hastalığı yendi, sahnelere dönüyor.

resim yok
25 Ekim 2013 - 12:35
Magazin

Foliküler lenfoma hastalığına yakalanan Özkan Uğur, bu hastalığı yendi, sahnelere dönüyor.

 

İşte Mevlüt Tezel'in yazısı:


''MFÖ'nün solistlerinden Özkan Uğur, kanser hastalığına yakalandığından beri kötü haberler alıyorduk. Hatta bir ara Twitter'da Uğur'u öldürmüşlerdi!

Sonra Uğur'dan açıklama geldi. Kendisine 'foliküler lenfoma' teşhisi konulduğunu söyleyen ünlü sanatçı, tedavide başarı oranının yüzde 99 olduğunu belirterek birkaç ay sonra yeniden konserlere çıkacağının müjdesini verdi.

 

KANSERİ YENDİ

Uğur, daha konserlere başlamadı ama ben sizinle çok daha güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum: Özkan Uğur; Cem Yılmaz'ın yeni filminde rol alacak. Eğer Uğur, film seti gibi zor bir ortamda çalışacaksa, sağlık durumu normale döndü demektir.

Zaten gelen bilgiler de Uğur'un kanseri yendiği yönünde.  Mazhar Alanson da son konserinde Uğur'un sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

 

KONSERLERE BAŞLAYACAK

Uğur, önümüzdeki ay konserlere de başlayacak. Cem Yılmaz; züğürt sinemacıların film çekme serüvenini anlatacağı yeni filminde, daha önce de birlikte çalıştığı çekirdek kadroya yer verecek.

Filmde; Özkan Uğur'un dışında, Zafer Algöz ve Ozan Güven de rol alacak.


Daha önce yine bu köşeden öğrendiğiniz gibi; Ferzan Özpetek de filmde görev alacak ve muhtemelen küçük bir rolle kamera karşısına geçecek.

Filmin kadın oyuncusu ise henüz belli değil.

Asıl sürpriz ise; Yılmaz'ın 'CM101MMXI Fundamentals' gösterisinin tanıtım teaser'ında korsan DVD'cileri canlandıran gençlerin de filmde rol alacak olması.[reklam]

UĞUR'UN KARİYERİ

Evli ve bir çocuk babası olan Özkan Uğur 17 Ekim 1953 de doğdu,dört kardeşin en küçüğü olan Uğurun müzikteki yeteneği daha küçük yaşlarda ortaya çıktı. 1970 yılında daha 17 yaşında Barış Manço Kurtulan Ekspres’te bas gitar çalarak profesyonel müzik yaşamına atıldı. Edip Akbayram Dostlar, Ersen Dadaşlar'la çalıştı. Aynı yılın sonlarına doğru Mazhar Alanson ve Fuat Güner’in yer aldığı Kaygısızlar grubuna girdi. 1974 yılında İPUCU 5 lisi adıyla kurulan yeni grupta yer aldı.

1979 sonunda askeri görevini tamamlayan Özkan Uğur 1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner’le birlikte, Ferhan Şensoy’un “Şahları da vururlar” ve “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı” adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı. 1984'teFerhan Şensoydan ayrıldıktan sonra MFÖ olarak yoluna devam etti.

1997 yılında Yavuz Turgul’un “Eşkiya” filminde ilk oyunculuk kariyeyi başladı.1998-1999-2000 sezonlarında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda ''Küçük Bir İş İçin Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor” adlı oyunda konuk sanatçı olarak yer aldı. 1999'da “Aganigi-Naganigi'' fındık tanıtım filmiyle, oyuncuktaki başarısı daha da geniş kitlelere ulaştı. “İkinci Bahar”, “Yeter Anne” ''Cennet Mahallesi'' adlı televizyon dizilerinde oyunculuk yeteneği ile tüm tv ızleyicilerinin beğenisini kazanan Uğur “Ağırlığınca Altın” ve Özkan la Kaç Para adlı yarışma programlarında oldukça başarılı bir sunuculuk örneği gösterdi

Sinan Çetin’in yönetmenliğini yaptığı 'Komiser Şekspir' filmindeki rolü oyunculuktaki başarısını birkez daha kanıtladı. Gişe hasılat rekorları kıran Gora adlı filmindeki rolü ile Uğur sinema severlerden büyük beğeni topladı.
 

 

MAZHAR ALANSON'DAN UNUTULMAZ GECE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin