'Paşa Gönlüm' bu akşam başlıyor!

Mesut ve Bahtiyar adlarındaki iki ezeli rakibin komik hikayesini ekrana taşıyan dizi, eğlence, aşk ve entrikalarla örülü senaryosuyla dikkat çekiyor.

resim yok
24 Nisan 2014 - 16:30
Magazin

'Paşa Gönlüm' kahramanları

 

Kanal D'nin yeni dizisi 'Paşa Gönlüm' bu akşam ilk bölümüyle ekranda...

 

Mesut ve Bahtiyar adlarındaki iki ezeli rakibin komik hikayesini ekrana taşıyan dizi, eğlence, aşk ve entrikalarla örülü senaryosuyla dikkat çekiyor.

 

İşte hikayenin kahramanları ve onlara hayat veren usta oyuncular...

 

MESUT ŞİMŞEK (Tarık Pabuççuoğlu): Cimri, rekabetçi ama iyi niyetli

50 yaşında, has Erzurumlu... Her çeşit çeyiz eşyasının satıldığı Mesut Center'ın sahibi. En belirgin özelliği çok rekabetçi olması. Özellikle Bahtiyar'ın herhangi bir konuda kendisini geçmesi söz konusu bile olamaz. Biraz cimri, genellikle sinirli ama iyi niyetli... Gözü de Paşa Dede’nin konağında...

 

BAHTİYAR YALÇIN  (Kerem Atabeyoğlu): Tek amacı Mesut'u batırmak

50 yaşında, İstanbullu.. Mesut’a göre daha modern bir adam. Karısı Ayla'nın da bunda etkisi büyük. Mesut Center'ın tam karşısındaki Bahtiyar Center'ın sahibi. Yıllardır devam eden rekabetlerini Mesut'u batırarak sona erdirmeyi hedefliyor. Bahtiyar'ın gözü de Paşa Dede'nin konağında.

 

AYLA YALÇIN (Derya Alabora): Necmiye'nin alımlı rakibi

47 yaşında alımlı bir kadın. Kendisine çok iyi bakıyor, yediklerine dikkat ediyor. Yemek yapmaktansa evde bakım yapmayı tercih ediyor. Bahtiyar’ı da kendine benzetmeye çalışıyor ancak çok başarılı olduğu söylenemez. Necmiye'yi her konuda kendine rakip görüyor.

 

NECMİYE ŞİMŞEK (Sema Keçik): Mutfakta ondan iyisi yok

49 yaşında tipik bir ev kadını. Mesut'un karısı. Çocuklar, kaynana Bedriye derken kendine bakmaya zamanı kalmamış. Yıllar geçtikçe kilo alıyor ve bakımsız bir kadın haline geliyor. En büyük rakibi Bahtiyar'ın karısı Ayla. Bu yüzden kendine bakmaya ve güzelleşmeye çalışıyor. Ayla ondan daha bakımlı ancak Necmiye’nin de mutfakta kimse eline su dökemez. Tatlı, tuzlu her türlü hamur işi Necmiye'den sorulur.

 

MELİH ŞİMŞEK (İsmail Filiz): İşi gücü haytalık, çapkınlık

27 yaşında çok yakışıklı bir delikanlı. Mesut Center'da çalışıyor ama göstermelik. İşi gücü haytalık, serserilik ve tabii ki çapkınlık. Hiçbir kadın ona hayır demiyor. Aklına koyarsa eğer elde edemeyeceği kadın yok. Türkan'ın bu cazibeye kapılmaması ise genç adamı sinir ediyor.

 

FİKRET YALÇIN (Can Nergis): Sağduyunun sesi

27 yaşında yakışıklı bir delikanlı. Üniversite öğrencisi. Bahtiyar'ın en büyük oğlu. Herkesin sevdiği, herkese saygılı genç bir adam. Kimseye kötülüğü dokunmaz, kimsenin arkasından iş çevirmez. Kuralı neyse ona göre oynar. Bu özelliklerinden dolayı sağduyunun sesi olarak görülür.

 

TÜRKAN BOSTAN (Leyla Feray): Annesinin peşinde

22 yaşında. Bursa'da halası ve eniştesinin yanında büyümüş. Eniştesinin onu istemediği biriyle evlendirmek istemesi üzerine evden kaçıp İstanbul'a gelir. Amacı annesini bulmaktır. İyi niyetli, yardımsever bir kızdır.[reklam]

 

BEDRİYE ŞİMŞEK (Ferda Işıl): Gelinin korkulu rüyası

80 yaşında, biraz huysuz bir kadın. Mesut'un annesi... Bahtiyar’ın da süt annesi olduğundan her ikisini de çok seviyor. Ancak gelini Necmiye'yi hiç sevmiyor. Erzurum aşığı.

 

ELVAN ŞİMŞEK (Hazar Motan): Düşmanın oğluna aşık

20 yaşında... Mesut'un biricik kızı. Üniversitede okuyor. Ailenin de okuyan tek üyesi. Bu yüzden Mesut kızıyla gurur duyuyor. Babasının en büyük düşmanı Bahtiyar'ın oğlu Vedat'a aşık. Bir süredir birlikteler ve çok mutlular. Ancak ikisi de bir gün yakalanırsa başlarına çok kötü şeyler geleceğini biliyor.

 

VEDAT YALÇIN (Yalçın Seyhan): Büyük sorun kapıda

20 yaşında genç bir delikanlı. Bahtiyar'ın Fikret'ten sonraki oğlu. Bugüne dek hiç sorun çıkarmamış ailesine... En büyük sorun ailesi onun Elvan'la birlikte olduğunu öğrenince çıkacak. O zaman taş üstünde taş kalmayacağından emin... Hatta Ayla’nın baygınlık geçirmesi bile ihtimaller dahilinde.

 

NURCAN ŞİMŞEK (Mehmet Şeker): Gizemli delikanlı

Mesut'un 15 yaşındaki oğlu. Hayattaki en büyük tutkusunu kimseler bilmiyor. Özellikle de babası. Yoksa Mesut kalp krizi geçirebilir.

 

NURCAN YALÇIN (Elif Taş): Tutkusunu kimseler bilmiyor

15 yaşında, Bahtiyar’ın biricik kızı... Hayattaki en büyük tutkusunu kimseler bilmiyor. Özellikle de babası. Yoksa Bahtiyar felç geçirebilir!

 

MUHİTTİN (Efe Cebeci): Paşa Dede'nin gözbebeği

6 yaşında oldukça zeki bir çocuk. Mesut ve Necmiye’nin en küçük çocukları. Hayattaki en büyük tutkusu tatlı. Bir de tanıştıktan sonra Türkan... Ailedeki her şeyden haberi var. Bilgileri çikolata ve şeker karşılığında satıyor. Paşa Dede'yi en çok seven de o...

 

NERMİN (Nilüfer Açıkalın): Gençlerin dert ortağı

45 yaşında çok alımlı bir kadın. Mahallede terzilik yapıyor. Gençliğinde pavyonlarda şarkı söylemiş. Kimsenin onun geçmişinden haberi yok. Mahalledeki gençlerin de dert ortağı...

 

PAŞA DEDE (Sezai Altekin): Herkes onun konağının peşinde

70 yaşında, tam anlamıyla ihtiyar delikanlı. Eski bir paşa... Emekli olduktan sonra da paşalığından bir şey kaybetmemiş. Herkesin hürmet gösterdiği, iyi kalpli bir adam... Arada aklı gidip geliyor. Bir an kendi adını bile hatırlayamıyor ancak birkaç dakika sonra yedi göbek akrabasının adını hiç durmadan sayabiliyor. Gerçekten bunadı mı yoksa numara mı yapıyor, kimse anlayabilmiş değil.

 

 

'PAŞA GÖNLÜM' TÜM TANITIM VİDEOLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin