resim yok
15 Nisan 2014 - 13:31
Magazin

Geri sayım başladı...

 

Kanal D, yeni dizisi 'Paşa Gönlüm'ü izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor.

Yapımını D Productions'ın, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda ise Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Sema Keçik, Derya Alabora, İsmail Filiz, Can Nergis, Leyla Feray, Hazar Motan, Yalçın Seyhan, Mehmet Şeker, Elif Taş, Efe Cebeci, Nilüfer Açıkalın ve Sezai Altekin'in yer aldığı dizi, çok yakında ekranda olacak.

 

TÜRKAN'IN ÖYKÜSÜ

Eğlenceli senaryosuyla dikkat çeken dizi, iki aşk arasında kalan Türkan'ın öyküsünü ekrana taşıyacak.

 

KAMERA ARKASINDA NELER OLUYOR?

Usta oyuncular ile genç yetenekleri buluşturan dizinin Beykoz’da gerçekleştirilen çekimlerinde kamera önü kadar kamera arkası da çok sıcak görüntülere sahne oluyor.

Yönetmen Kemal Uzun, oyuncularla sahne öncesi bire bir çalışıyor.[reklam]

HİKAYESİ

Özlediğimiz mahalle sıcaklığını ve neşesini ekrana taşıyacak olan Paşa Gönlüm’de, annesini aramaya gelen Türkan (Leyla Feray) önce aşk ile tanışacak.

Ezeli rakip Yalçın ve Şimşek Aileleri'nin büyük oğulları Melih (İsmail Filiz) ve Fikret (Can Nergis) aynı anda Türkan’a aşık olunca işler iyice karışacak.

Türkan ise iki aşk arasında kalacak.

 

İDDİALI GELİYOR

Paşa Gönlüm, güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosu ile yediden yetmişe herkesin yeni ekran gözdesi olmaya aday yapımlardan.

 

 

'PAŞA GÖNLÜM' TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin