resim yok
02 Ekim 2014 - 11:24
Magazin

'Pek Yakında' izdihamı!

Cem Yılmaz'ın ilk kez yönetmenlik yaptığı filmi 'Pek Yakında'nın galasına ilgi büyüktü.

İzleyiciler kapı önünde uzun kuyruk oluşturdu.


Komedyen Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Pek Yakında'nın galası, önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla dikkat çeken filme ilgi büyüktü.

Film öncesi rol arkadaşlarıyla soruları yanıtlayan komedyen, 'Adalete Fener Yak' kampanyasında yer aldığı için Trabzonsporlular'ın filmini boykot ettiği iddiası hakkındaki sorulara, şu yanıtı verdi: ''Haberim yok ilk defa duyuyorum.''

Komedyenler Şahan Gökbakar ve Ata Demirer'in galaya katılmaması ise; dikkat çekti.

Korsan DVD'ci 'Zafer'in ailesini geri kazanma çabasını anlatan 'Pek Yakında', bugün vizyona girdi. 

 

SONUÇTA O CEM YILMAZ!

Oyuncu Hatice Aslan, ''Cem Yılmaz filmlerini hep beğenerek izledim. Umarım şimdi de yanılmam, sonuçta o Cem Yılmaz' dedi.[reklam]

FiLMiN KADROSU YETER

Film­de ko­nuk oyun­cu olan Yıl­maz Er­do­ğan, ga­la­ya De­met Ak­bağ ile ka­tıl­dı. İki­li film­le il­gi­li şun­la­rı söy­le­di: ''Fil­min ko­nu­su ve kad­ro­su za­ten her şe­yi an­la­tı­yor. Umarım herkes se­ve­rek iz­ler.''

 

AHU YAĞTU: ŞAŞIRMAYIN!

Cem Yılmaz; gala gecesine oğlunun annesi, eski eşi Ahu Yağtu'yu da davet etti. Yağtu bu durumla ilgili şöyle konuştu: ''Cem arayıp davet etti, ben de katıldım. Şaşırmanıza gerek yok, olması gereken bu'' dedi. Yağtu oğlu Kemal sorulunca ''Kemal, babası ile erkenden geldi'' diyerek eski eşini tebrik etmeye gitti.

 

ÇIKAR OYNARIM

Fil­min oyun­cu­la­rın­dan Ay­şen Gru­da, ''Ye­şil­ça­m’'dan bu­gü­ne de­ği­şen tek­no­lo­ji si­zi et­ki­le­di­mi?'' di­ye so­ru­lun­ca ''Tek­no­lo­ji be­ni bağ­la­maz, ben çı­kar oyu­nu­mu oy­na­rım. Es­ki­den sa­mi­mi­yet var­dı, Ce­m'de de o sa­mi­mi­ye­ti gör­düm'' ya­nı­tı­nı ver­di.

 

 

CEM YILMAZ'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin