resim yok
18 Nisan 2011 - 00:00

 

Sinem Kobal, "İşi bırakıp Arda'yla Madrid'e gidecek misiniz?" sorusuna, "İşle, aşk ayrı" diye yanıt verdi. "Evlilik teklifi aldınız mı?" denilince de utandı: Bunlarözel konular!

 

Netleşen bir şey yok!

Sinem Kobal, Atletico Madrid 'e gideceği iddia edilenGalatasaraylı sevgilisi Arda Turan 'la, İspanya 'ya gidip gitmeyeceğini açıkladı: "Henüz netleşen bir durum yok. Ama ilişkimiz, hiçbirzaman öyle bir tercih yapacak boyuta gelmez. O da ben de hem işimizi hem ilişkimizi devam ettirebilecek insanlarız."

 

Konuşmak istemeyiz
 Arda'nın yurt dışına gitmesinin asla ilişkilerini zedelemeyeceğini de söyleyen Kobal, "Evlilik teklifi aldınız mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bunlar özel konular ve beni utandırıyorsunuz. Biliyorsunuz ki, bizmedeya önünde ilişkimizi paylaşmaktan pek hoşlanmayanbir çiftiz."

 

Pembeli Arda!

Arda Turan, önceki akşam sevgilisi Sinem Kobal'la 'Evita' müzikalini izledi. İstanbul Kongre Merkezi'ndeki gösteriye pembe pantolonla giden Turan, soruları yanıtsız bıraktı. Gösteri merkezinde görevli korumalar gazetecilere müdahale edince Arda, "Siz karışmayın!" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin