resim yok
18 Nisan 2012 - 00:00

Bu 23 Nisan’da Penti, “Kardeş Kardeşe” projesiyle sizler sayesinde binlerce çocuğun yanaklarına en güzel gülümsemeyi kondurmak istiyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda Van’daki ihtiyaç sahibi çocuklara Penti’nin hazırladığı özel hediye paketleri gönderilecek. Bu paketlerin üzerine çocukların notlarını da eklenecek; böylelikle çocuklarımız da Van’daki kardeşlerine güzel dileklerini ulaştırmış olacaklar. Çocukların dayanışmasına aracılık etmiş olmayı hedefleyen Penti, 2011 yılında Mardin’de 15 bin ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmıştı. Böylelikle çocuklarımızın birbirine temas etmesini sağlamıştı.

Penti, Van’daki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmak isteyenleri 18-24 Nisanarasında mağazalarına bekliyor. Penti, herhangi bir alışveriş yapma şartı olmadan sizlere verilecek “Burada seni düşünen biri var” etiketine isim ve mesajlarınızı yazarak Van’daki kardeşlerimize iletecek.

Peki, bu özel hediye paketlerinde neler olacak? Van’daki ihtiyaç sahibi 5000 çocuğa armağan edilecek paketlerin içinde; çocuk soket çorabı, külotlu çocuk çorabı, iç çamaşırı, defter, kalem, boyama kitabı, kalem kutusu gibi okul araç-gereçlerinden de oluşan acil ihtiyaçlar yer alıyor olacak.

Sizleri ve çocuklarınızı Penti mağazalarına bekliyoruz; daha kardeşçe bir 23 Nisan için!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin