Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşk tazeledi

Oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın Dubai'den paylaştıkları kareler hayranlarının beğenisini kazandı. Pınar Deniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Berfin Sengil
15 Mart 2024 - 09:27
Magazin

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı.

2022 yılının Temmuz ayında aşklarını ilan eden Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın evleneceği ve yakın zamanda ikilinin birlikte yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

Evlerinin dekorasyonuyla kendisi ilgilenen Deniz'in, yoğun bir çalışma temposunda olduğu biliniyor. 

Geçtiğimiz ay Kopuk isimli diziyle ekrana dönen Kaan Yıldırım'ın ise projesi tutmazken yeni bir projesinin olup olmadığı bilinmiyor.

Dubai tatiline çıkan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den gelen ilk kareler ise sevenlerinin beğenisini topladı.

Çöl safarisinden fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesabından paylaşan ikiliye takipçilerinden çok sayıda yorum da geldi. Deniz'e 'Dubai kraliçesi', 'Evrenin en güzeli' şeklinde yapılan yorumlar ise dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin