Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan şaşırtan 'ev'lilik kararı!

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz, aynı eve taşınma kararı aldı. Kaan Yıldırım'ın Beykoz'daki kiracısını evden çıkardığı da iddialar arasında.

Berfin Sengil
22 Kasım 2023 - 17:12
Magazin

İngiltere’de geçtiğimiz ay Pınar Deniz'e evlenme teklif eden Kaan Yıldırım’ın Beykoz'daki evinden kiracısını çıkardığı ve çiftin bu eve yerleştiği belirtiliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Pınar Deniz’in evlenmeden önce yeni evlerinde değişiklik yapmak istediği ve bu nedenle erken bir taşınmanın yaşandığı ifade ediliyor. Ayrıca Kaan Yıldırım’ın ailesinin de aynı lüks sitede bir evi bulunuyor. 

23-11/22/ekran-goruntusu-550.png

Kaan Yıldırım'ın daha önce yaşadığı evin küçük geleceğinin düşünülmesinden dolayı böyle bir karar alındığı söyleniyor. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın nikah tarihleri ise henüz netleşmedi.

23-11/22/ekran-goruntusu-549.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin