Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın yıl dönümü kutlaması!

Pınar Deniz ve oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, dolu dizgin aşklarının 1. yılını o romantik paylaşımla kutladı! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım nasıl tanıştı? Evlenecekler mi? Pınar Deniz kimdir? Nereli? Kaan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
03 Temmuz 2023 - 09:57
Magazin

Ekranların iki sevilen yüzü Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyadan paylaşım yapmaktan çekinmeyen çift, yıl dönümü kutlamasıyla yine çok konuşuldu.

23-07/03/2023-07-03-4.png

Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'le beraber 'Fikrimin İnce Gülü' şarkısını söylerken çektikleri romantik videoyu Instagram hesabından 'Senedir' notuyla paylaştı. O paylaşımı alıntılayan Deniz ise sevgilisine 'Çok' yanıtını verdi...

Beraber tatile çıkan ikilinin yayınladıkları o videoyu gören sosyal medya kullanıcıları ise; "Birbirlerine aşık oldukları çok belli!", "Düğün yakındır..." yorumlarında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin