resim yok
14 Mart 2013 - 00:00

Pis Yedili için tehlike çanları! Dizi fanları harekete geçti!

 

Kadir Doğulu, Ayşegül Aldinç, Eda Ece ve Burak Alkaş'ın başrollerinde oynadığı "Pis Yedili" dizisinin tekrar bölümlerinin her gün Show TV ekranlarında yayınlanması dizinin yeni bölümlerini kötü etkiledi.

Geçtiğimiz haftalarda SBT reyting ölçümlerine göre Muhteşem Yüzyıl'ın ardından en çok seyredilen 2. dizi olan "Pis Yedili"nin yeni bölümleri AB'de 10. sıranın altına kadar düşerken, Total'de ise "Kuzey Güney", Sakarya Fırat'' ve ''Merhamet'' dizilerinin arkasından yer bulabildi.

Ödeme zorluğu çeken Show TV tek dizisi "Pis Yedili"nin tekrarlarını yayınlayarak dizinin yeni bölümlerine olan ilgiyi azalttı.

 

Diğer yandan ciddi bir fan kitlesine sahip olan Pis Yedili'nin hayranları ise diziye gösterilen ilginin artması için kampanyalara başladılar. Bakalım dizinin gelecek bölümlerinde nasıl bir tablo ortaya çıkacak...

 


 

Mafyaya Çatan Orço (60. bölüm tıkla izle)

Arapça Konuşan Orço (60. bölüm tıkla izle)

 

Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı, başrollerinde Ayşegül Aldinç’in de yer aldığı “Pis Yedili” haftada bir kez oynuyor. Dizinin konusu şöyle: Devlet lisesinde yangın çıkınca öğrencileri civardaki okullara yerleştirilir ama 4’ü erkek 7 öğrenci açıkta kalır. Onlar da özel bir okula yerleştirilir. Fakir devlet lisesi öğrencilerinin gelmesiyle zengin çocukların okuduğu özel lisede öğrenciler arasında çatışma başlar. Özel okulun öğrencileri sürekli bu öğrencilere tuzak kurup, onları zor durumda bırakır. En büyük destekçileri de “fakir öğrencileri istemeyen” okul müdiresidir.

 

10 Mart 2013 Çarşamba reyting sonuçları için tıkla

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin