resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

Kadir Doğulu, başrolünü oynadığı “Pis Yedili” dizisinden ayrılıyor.

 

Bayrampaşalı

Show TV’nin ekonomik sıkıntı nedeniyle tekrar bölümlerini en sık ekran getirdiği dizi olan “Pis Yedili”de Doğulu, babası cezaevinde olduğu için çocukluğu Bayrampaşa Cezaevi’nin yollarında geçen ve bu yüzden de lakabı Bayrampaşalı olan öğrenciyi canlandırıyordu.

 

Transfer oldu


“Küçük Sırlar” dizisiyle başladığı oyunculuk mesleğinde başarısıyla adından söz ettiren 1979 doğumlu Doğulu, yeni sezonda Koliba Film’in yeni projesi “Fatih Harbiye” dizisine transfer oldu.

Yeni yayın döneminde FOX’ta ekrana gelecek olan dizi Peyami Safa’nın aynı adlı eserinden ekrana uyarlanıyor.

 

Beyazperdeye aktarılmıştı

1990 yılında beyazperdeye de aktarılan eserin başrollerinde Aydan Şener ve Tolga Savacı rol almıştı.

 

Ne anlatılıyor?

 

1930’lu yılları anlatan eserde Doğu ve Batı meseleleri arasında kalan bir gencin hikâyesi çerçevesinde Türk toplumunun kimlik bunalımı ele alınıyor.

[reklam]

Kitap hakkında

 

Birbirinden giderek kopmaya ve birbirini reddetmeye başlayan iki hayat tarzı arasında yaşanan çatışma ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Tramvay yoluyla birbirine bağlanan ama birbiriyle bağdaşması mümkün olmayan iki semt: Fatih ve Harbiye. Bir genç kızın bu ikisi arasındaki gelgitleri, madde ile mana, albeni ile muhteva, göz ile kalp arasındaki çırpınışlarının hikâyesidir.

 

Pis Yedili'de kamera arkasında da değişim yaşanmıştı!

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı Pis Yedili dizisini 26. bölümden 67. bölüme kadar çeken yönetmen Kartal Çidamlı, başka diziye geçince Pis Yedili'yi bırakmıştı. Diziyi artık yönetmen Doğan Karaca çekiyor.

 

 

PİS YEDİLİ BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin