Pis Yedili'nin yeni karakteri Rüzgar'ın ilk görüntüleri!

İki sezondur Show TV ekranlarında yayınlanan senaryosunu Gani Müjde ve ekibi Tükenmez Kalem Grubu'nun üstlendiği sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'de Kadir Doğulu ayrılırken yerine 2 oyuncu geldi.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 16:58
Magazin

Pis Yedili'deki değişim hikayeyi nasıl etkileyecek?

 

Dizi hayranları yeni karakterleri merakla bekliyor. Ve yeni karakterler izleyicilerle buluşmaya hazır!

 

İki yeni isim!

 

İki sezondur Show TV ekranlarında yayınlanan senaryosunu Gani Müjde ve ekibi Tükenmez Kalem Grubu'nun üstlendiği sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'de Kadir Doğulu ayrılırken yerine 2 oyuncu geldi.

 

Selçuk yeni görünümüyle

Geçen haftalarda dizinin yapımcısı ve senaristi Gani Müjde'nin Twitter'da duyurduğu yeni oyuncu Adını Feriha Koydum'daki Feriha'nın ikiz kardeşi rolündeki ödüllü oyuncu Melih Selçuk oldu.

 

Bu hafta

Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya'nın abisi Mehmet karakterini oynayan ve 'Süt' filmiyle Uluslarası Güney Sinema Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan oyuncunun diziye ne zaman katılacağı belirsizken bu hafta yayınlanan 74. bölüm fragmanında dizide bu hafta yer almaya başlayacağı da belli oldu.

Başarılı oyuncu Pis Yedili'de neler yapacak şimdiden merak konusu.

Bu hafta neler olacak?

Pis Yedili'de Elçin kıskançlık krizlerine giriyor. 'Güney'den sonra diziye yeni bir karakter katılıyor. Orçun yine ortalığı karıştırıyor.

 

Diziden sürpriz bir şekilde ayrılan ve Fatih Harbiye dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Kadir Doğulu (Güney)'nun yerine diziye karakter de bu hafta görücüye çıkıyor.
[reklam]
Pis Yedili'ye Rüzgar isimli bir karakter katıldı. Diziye katılan isim ise "Adını Feriha Koydum" dizisinde Feriha'nın abisi Mehmet'i oynayan Melih Selçuk...

Kahkahası bol Pis Yedili, 24 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00’de yeni bölümüyle Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

FATİH HARBİYE'NİN İLK TANITIM VİDEOSU BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin