resim yok
29 Temmuz 2012 - 00:00

Çeşme'de Berrak Tüzünataç ile şezlongda samimi halde yakalandıktan sonra ortalardan kaybolan Çağatay Ulusoy önceki gün Rumelihisarı Günaydın Steak House'da ortaya çıktı.

 
Olay görüntülerden sonra ilk kez açıklama yapan Ulusoy pişmanlık duyacak birşey yaşamadığını belirtip, "'Yok öpüştüler, yok seviştiler' hiç öyle birşey olmadı. Şezlongda ne gördüyseniz o. Yaşadığın hiçbir şeyden pişman olmayacaksın. Yaşanmışsa bir şey yaşanmıştır. Ondan sonrasına dikkat etmek ve dikkatli davranmak lazım. Yanlış anlaşılmasın, pişman olmayacaksın derken her insan yaşadığının arkasında durmalı diye söyledim. Ben pişman olacak birşey yaşamadım. Yazılanlar doğru değil" diye konuştu. 
 
Bodrum'daki güzel İsmail Filiz'in nişanlısı çıktı
Çağatay Ulusoy önceki gün oyuncu arkadaşı İsmail Filiz ve Filiz'in nişanlısıyla birlikte buluştuğu Günaydın Steak Hosue'de yemek yedi. Genç oyuncu Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tavla oynarken görüntülendiği kişinin Filiz'in Azeri nişanlısı Nurana olduğunu söyledi. Yemekten sonra Ulusoy ile gazetecilere poz veren İsmail Filiz ise "Çağatay benim kardeşim olur. Nişanlım Nurana ile orada karşılaşmışlar ve tavla oynamışlar. Olay bundan ibaret. Biz Çağatay ile ile takılmayı seviyoruz" diyerek, duruma açıklık getirdi. Filiz'in konuştuğu sırada aynı fotoğraf karesine girmek istemeyen Nurana ise yoldan çevirdiği bir taksiye binerek evinin yolunu tuttu. 
 
Olaydan sonra Berrak ile bir daha görüşmedik
Olayın yaşandığı tarihten sonra bir daha Berrak Tüzünataç ile görüşmediklerini anlatan Çağatay Ulusoy "Biz Berrakla orada tanıştık. Orada Engin Altan'lar falan hep beraberdik. Herşey göründüğü gibi değil. Benimle şu an çok uğraşanlar var. Benim de canımı yakıyorlar. Yetmiyormuş gibi çevremdeki insanlara da zarar veriyorlar" dedi.  
 
Beni şov dünyasından kimseyle göremeyecekler
Genç oyuncu, gazetecilerin "Hayatınızda biri var mı?" sorusunu ise "Bundan sonra bir ilişkim olursa zaten onu elinden tutup tanıştıracağım. Öbür türlü olmadık şeyler yazılıyor, çok başım ağrıdı. Herkes bilsin neyin ne olduğunu. Şu an hayatımda biri yok yalnızım. Daha önce de söylediğim kimse beni şov dünyasından biriyle ilişki halinde göremeyecek" sözleriyle yanıtladı. 
 
Balık tutmayı seviyorum
Bir ara yeni aldığı cipinin arkasındaki olta takımlarıyla gazeteciler poz veren Ulusoy "Tatilim devam ediyor güzel eğleniyorum. 15 Ağustos'ta çekimlere başlayacağız. Dağa çıkmayı sevdiğim için arazi aracı aldım. Balık tutmayı da seviyorum. Balık şans ve sabır işi. Beklemez lazım" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin