resim yok
04 Şubat 2010 - 00:00

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Ezel'in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kenan İmirzalıoğlu, Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Uçankuş'un yaptığı "Jön olarak hangisini beğeniyorsunuz" anketinde karşı karşıya geldi. İmirzalıoğlu on binlerce kişinin katıldığı ankette oyların yüzde 62'sini alarak rakiplerini ezdi geçti. Oylamada ikinci sırayı alan Kıvanç Tatlıtuğ yüzde 22'de kaldı. UZUN bir süredir Türkiye'de fenomen olan Necati Şaşmaz ise büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ankete katılanların verdiği oylarla ancak yüzde 15'lik bir oy diliminin sahibi olan Şaşmaz, son sırada yer aldı. Son filmi Ejder Kapanı'nda da olağanüstü bir performans gösteren İmirzalıoğlu, her geçen gün hayran kitlesini yükseltiyor. İnternet blog'larında İmirzalıoğlu grupları sürekli artıyor. Tatlıtuğ ve Şaşmaz'ın ise hayran kitlesi özellikle gençler arasında düşüşe geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin