resim yok
21 Eylül 2011 - 00:00

 

Bir ekran fenomeni haline gelen Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile Muhteşem Yüzyıl’ın Mahidevran Sultanı Nur Fettahoğlu arasında yaşanan aşk dizi setlerine taşınmış.
 
Ayrıldıkları iddia edilen iki sevgili çıkan haberlere inat olacak ki, aynı çatı altında çalıştıkları platoda dinlenme odalarını yan yana aldırmışlar. İki dizininde bazı sahnelerinin çekildiği plato aynı olunca iki sevgili bu durumdan faydalanıp odalarının yan yana olmasını istemişler. Şuan için aynı gün, aynı çatı altında çalışmaları pek mümkün olmasa da platodaki yan yana iki dinlenme odasının kapısında sevgililerin isimlerinin yazması ayrılık dedikodularına güzel bir cevap gibi görülüyor.
 
İlerleyen günlerde durum neyi gösterir bilinmez ancak iki dizinin seti çakışırsa ve iki sevgili setlerde bir araya gelmeye başlarsa daha pratik olması açısından odalar arasında bir kapıda içeriden açtırabilirlermiş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin