resim yok
01 Nisan 2009 - 00:00

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Saba Tümer'le Bu Gece programının 1. yaş gününde Saba Tümer'e konuk oldu. Necati Şaşmaz, Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi ve kendisi ile ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Saba Tümer, diziyi izleyenlerin en merak ettiği konuyu Necati Şaşmaz'a sorduğunda "Bunu bir kere bir panelde bana sormuşlardı, 'Bir buçuk olunca yiyeceğim' demiştim. Bilemiyorum. Stok senaryo çalışmıyoruz. Ucu ucuna bilgi sahibi oluyoruz." şeklinde biraz esprili bir yanıt aldı. 'Gündemi yakalamak için mi bu şekilde çalışılıyor?' sorusuna da Şaşmaz, "Onun da etkisi var, arkadaşlarımız izleyip de yazmayı seviyor" yanıtını verdi. MURO'NUN HALİ NE OLACAK? Necati Şaşmaz, dizinin bir diğer sevilen karakteri Muro için de "Şu anda Polat'ın şemsiyesi altında. Polat'ın ve Muro'nun çıkarları açısından böyle ama ara sıra kaçıyor. Kaçınca da bulup getiriyoruz." dedi. Şaşmaz, Muro'yu oynayan Mustafa Üstündağ ile de iyi anlaştığını sözlerine ekledi. "DERİN GÖNÜL İLİŞKİLERİ" Diziye verilen aranın ardından çekilen yeni bölümlerde Polat'ın bir ilişki yaşaması ve buna gelen tepkilerin anımsatılması üzerine Necati Şaşmaz şunları söyledi: "Nasreddin Hoca hikayesi gibi bir şey. Hani devenin üzerindeki dede ve torunu...Çocuk devenin üzerindeyken 'Yahu küçücük çocuk devenin üzerinde, yaşlı adam yürüyor, dede devenin üzerindeyken 'Küçücük çocuk yürüyor...' deniliyor. Biz bir sürecin içindeyiz. Daha önce başka türlü eleştiriliyorduk. Bir zamanlar 'Aa bu erkek dizisi' derken şimdi birkaç tane kadın koyuyorsunuz, tersini söylüyorlar. Aslında senaryo matematiği içinde anlatılan hikayelere bakmalıyız. Az sabır gerekir. Elif zamanında da 'Çıkartın bu kızı' diyorlardı. Aslında hep olagelen bir şey bu. Bir süre sonra da çok seviyoruz Ebru'yu diyeceklerdir. "

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin