07 Nisan 2011 - 00:00

 

Ekranların fenomen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu" yeni bölümleri ile Atv ekranlarında! Merak edilen tüm sorular "Kurtlar Vadisi günü" ve "Kurtlar Vadisi saatinde" cevaplanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu her Perşembe 20.00'de atv'de!

27. BÖLÜM ÖZETİ 

Haşim Ağa, Baba Memduh'un torununu öldürerek cesedini Polat'ın aracının bagajına koyar. Bunu gören Polat Alemdar, Memati'yi arar ve görüşmek istediğini söyler. Memati ve Abdülhey'le buluşan Polat, onlara net ve kati kararını söyler. Memati ve Abdülhey için artık dönüş yoktur.

Haşim Ağa'dan Baran'ın intikamını almak isteyen Memati, burada bir kez daha Ersoy'la karşı karşıya gelir. Ancak Abdülhey'in başka bir planı vardır.

Ersoy ise konseyinin yeni üyesi İnci Tataroğlu'nu diğer üyelerle tanıştırır. Konseyin diğer üyelerinin bu yeni üyeye itirazları vardır. Ancak İnci, onları ikna edecek bir plan sunar.

 

120. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin