resim yok
03 Eylül 2014 - 13:50
Magazin

Efsane diziden filme transfer!

Hande Doğandemir'in yeni partneri kim?

Başrolü kaptılar!

BKM Film, 2014-2015 sezonunda seyirciyle buluştaracağı yeni bir film için hazırlıklarını tamamladı.

 

'BANA MASAL ANLATMA'

Burak Aksak'ın yazdığı ve yöneteceği projenin adı 'Bana Masal Anlatma'.

Filmin başrollerinde ise Hande Doğandemir ve Fatih Artman rol alacaklar.

 

POPÜLER DİZİLERİN YILDIZLARI BULUŞUYOR

Son dönemin popüler dizileri 'Leyla ile Mecnun', 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi', 'Güneşi Beklerken' ve 'İşler Güçler'den beş isim aynı filmde buluşuyor.

 

İŞTE O İSİMLER

Fenomen dizi 'Leyla ile Mecnun'un senaristi olarak tanınan Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' adlı filmde 'Güneşi Beklerken'le çıkış yapan Hande Doğandemir, 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'ndeki Harun karakteriyle dikkat çeken Fatih Artman, 'Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt ve bir başka fenomen dizi 'İşler Güçler'de kendisini oynayan Sadi Celil Cengiz rol alacak.[reklam]

Yapımcılığını 'Düğün Dernek', 'Eyyvah Eyvah' gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan BKM Film'in üstlendiği 'Bana Masal Anlatma'nın tüm hazırlıkları tamamlandı.

 

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Çekimleri birkaç gün içinde başlayacak olan film, sezonun ikinci yarısında seyirci karşısında olacak.

 

DİĞER İSİMLER

'Bana Masal Anlatma'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Devrim Yakut, Erdal Tosun, Berat Yenilmez ve Gürkan Uygun da yer alıyor.

 

 

YÖNETMEN EŞLERİN REYTİNG SAVAŞI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin