Poyraz Karayel'in Sadrettin'inden Samimi Röportaj

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in ünlü oyuncusu Ali İl (Sadrettin), Aysun Yıldız ile çok konuşulacak bir röportaj yaptı. İşte o röportaj!

İrem Karadayı
09 Ekim 2016 - 23:00
Röportaj

7 Ocak 2015 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in ünlü oyuncusu Ali İl, Akşam gazetesinden Aysun Yıldız Güngör ile çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ali İl'in dizide canlandırdığı psikopat karakterin aksine gerçek hayatında oldukça duygusal bir karakter olduğu ortaya çıktı.

Ali İl: "Aşık Olunca Saçmalıyorum."

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel'in Sadrettin'i Ali İl, Aysun Yıldız Güngör ile yaptığı röportajda aşk hayatına da değindi. Yakışıklı oyuncu aşk hayatına dair sorulan soruya "Aşık olunca saçmalıyorum." diyerek yanıt verdi.

16-10/09/poyraz-karayel-sadrettin-ali-il.jpg

"Sosyal Bir Adam Değilim."

Akşam gazetesinden Aysun Yıldız Güngör'ün "Hayranlarının sana gösterdiği ilgi karşısında kendini nasıl hissediyorsun?" sorusuna iyi hissediyorum diyerek yanıt veren Ali İl, sosyal bir insan olmadığını ve ilgiden memnun olsa da bazen utanıp sıkıldığını sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin