Pretty Little Liars'ta yeni bir isim!

Ekranların gizem dolu gençlik dizisi 'Pretty Little Liars'ta 'A'nın gizemi beşinci sezonda da sürüyor.

resim yok
01 Eylül 2014 - 15:24
Magazin

Ekranların gizem dolu gençlik dizisi 'Pretty Little Liars'ta 'A'nın gizemi beşinci sezonda da sürüyor.

Sara Shepard'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanan ve hikayenin ana kahramanları Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery ve Emily Fields'in, yakın arkadaşları Alison'ın ölümünün ardındaki gizemleri araştırması ve bu süreçte yaşadıkları sürpriz ve gizemli olayları ekranlara yansıtan Pretty Little Liars'ta 'Taking This One To the Grave' isimli sezonun 12. bölümünün ekranlara gelmesiyle birlikte sezon arasına girildi.

 

KISA BİR ARA

Son bölümünde önemli karakterlerden birinin daha ölerek veda ettiği Pretty Little Liars'ın hayranları sabırsızlıkla yeni bölümlerin bir an önce ekranlara gelmesini bekliyor olsa gerek.

 

YENİ BİR İSİM

Verilen arayla birlikte diziye katılan yeni bir oyuncunun haberi geldi.

Miranda Mayo (The Game) diziye katılan yeni isim.[reklam]

Mayo'nun diziye tekrarlayan bir rolü canlandırmak üzere katıldığı bildiriliyor.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki aktrisi dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

The Wrap'ın haberine göre Mayo dizide Talia karakterini canlandıracak. Rosewood'a yeni gelen isim şef olarak karşımıza çıkacak ve Shay Mitchell'in canlandırdığı Emily ile ilk karşılaşmasında pek de hoş bir izlenim bırakmayacak. İkilinin arası pek de iyi olmayacak.

Mayo kariyerinde en iyi The Game'deki Patrecee karakteri ile biliniyor.

 

EN AZ İKİ SEZON DAHA BİZLERLE

Hatırlanacağı üzere Haziran ayı içinde yayıncı kanal ABC Family, Pretty Little Liars'ın altıncı ve yedinci sezonlarını onaylamıştı.

 

 

'LONGMIRE' İPTAL EDİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin