Punisher'da Ben Barnes'ın rolü ortaya çıktı!

Ben Barnes, Frank'in Özel Kuvvetler'de görev yaptığı zamanlardan en iyi arkadaşı olan Billy Russo karakterine hayat verecek.

Volkan Küçükel
06 Ekim 2016 - 22:18
Magazin

O arkadaş, düşman değil!

Daha önceden yabancı basında Punisher'ın karşısındaki baş düşman olarak dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu haberleri yayılan Ben Barnes'ın (The Chronicles of Narnia) oyuncu kadrosuna katılmasıyla ilgili Nexflix'ten resmi açıklama geldi! Buna göre Ben Barnes söylendiği gibi kötü biri değil!

Dizinin düzenli oyuncu kadrosuna katılan ve son dönemde Westworld'de karşımıza çıkmaya başlayan aktör Punisher, gerçek adıyla Frank Castle'ın düşmanı olarak karşımızda olmayacak.

KARAKTER DETAYLARI

İngiliz aktör dizide Frank'in Özel Kuvvetler'de görev yaptığı zamanlardan en iyi arkadaşı olan Billy Russo karakterine hayat verecek. Billy, Anvil adı verilen özel bir askeri şirkette yöneticilik yapmaktadır.

16-10/06/ben-barnes-1475777655.jpg

Daredevil, Jessica Jones, geçtiğimiz günlerde tüm bölümleri yayınlanan ve gördüğü ilgiyle Netflix sisteminin çökmesine neden olduğu iddia edilen Luke Cage ve geliştirme aşamasındaki Iron Fist ile The Defenders'ın ardından kanalın altıncı Marvel dizisi olan Punisher, ilk olarak Daredevil'in ikinci sezonunda karşımıza çıkmış ve karakterin büyük beğeni toplaması üzerine Netflix, Punisher'a özel bir dizi hazırlamaya karar vermişti.

2017'DE GELİYOR!

Hannibal yazarlarından Steve Lightfoot'un showrunner'lığını üstlendiği dizinin 2017 senesi içinde bekleyenleriyle buluşacağı belirtildi.

Steve Lightfoot, showrunner ve uygulayıcı yapımcı olarak görev yaparken aynı zamanda dizinin ilk iki bölümünün yazarlığını üstleniyor.

Jim Chory (Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones, Marvel's Luke Cage), Jeph Loeb (Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones, Marvel's Luke Cage) yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

'Punisher' teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin