Rafet El Roman pişman oldu

Şarkıcı Rafet El Roman botoks yaptığını itiraf etti. El Roman, botoks ile ilgili pişmanlığını ilginç sözlerle dile getirdi. İşte Rafet El Roman'ın botoks pişmanlığı...

Berfin Sengil
16 Ocak 2024 - 13:53
Magazin

Yüzündeki estetik izleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, son verdiği röportajda vasektomi (kısırlaştırma) ameliyatı olduğunu söyledi. Paylaşılan son haliyle Rafet El Roman'a çok sayıda yorum geldi.

Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Üç çocuğu bulunan ve 55 yaşında olan Rafet El Roman, botoks yaptırdığı ve estetik ameliyat geçirdiği için eleştiri yağmuruna tutulurken ünlü şarkıcıdan da botoks pişmanlığı açıklaması yapıldı.

'Karizmam Mahvoldu'

Botoks olduğu için eski yakışıklılığını kaybettiğini dile getiren Rafet El Roman, "Arkadaşlar botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım. Bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam, yakışıklılığım resmen mahvoldu" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin