Ray Donovan 2. sezon onayını aldı!

Ray Donovan takipçilerine güzel haber!

resim yok
17 Temmuz 2013 - 14:32
Magazin

Ray Donovan takipçilerine güzel haber!

 

Yeni sezon onayı


Pazar akşamları kablolu televizyon kanalı Showtime ekranlarında izleyicilerle buluşan sezonun yeni dizilerinden Ray Donovan'a 2. sezon onayı geldi.

 

İyi başlamıştı

Los Angeles zengin ve ünlülerinin sorunlarını çözen, ortadan kalkması gereken kayıt dışı bir sorun ve problem olduğunda aranan profesyonel bir danışman ve sorun çözücü üzerine Ray Donovan karakteri üzerine odaklanan dizi, 'The Bag or the Bat' isimli açılış bölümünde gördüğü ilgiyle yayıncı kanal Showtime'ın en iyi açılış gerçekleştiren orijinal dizisi olmayı başarmış ve bu yönüyle Homeland, Dexter, The Borgias, Shameless gibi güçlü dizileri geride bırakmıştı.

 

Erken onay


Dizinin şimdiye kadar üç bölümü ekranlara gelmiş durumda. The Bag or the Bat, A Mouth Is a Mouth ve Twerk isimli bölümleri yayınlanan dizi, böylelikle yeni sezon onayını erkenden koparmış oldu.

Liev Schreiber (Ray Donovan), Paula Malcomson (Abby Donovan), Jon Voight (Mickey Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Katherine Moennig (Lena), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Pooch Hall (Daryll) ve Steven Bauer (Avi) gibi isimleri oyuncu kadorsunda bulunduran Ray Donovan'ın izlenme oranlarında elde ettiği başarıda kuşkusuz kendisinden önce ekranlara gelen Dexter'ın da büyük payı bulunuyor.

Ray Donovan, arkasına aldığı Dexter rüzgarını en iyi şekilde kullanmayı bilerek ikinci sezon biletini kapmayı başardı.

 

''Gurur ve heyecan duyuyoruz''


Yeni sezon onayı sonrası açıklamalarda bulunan David Nevins ise:
[reklam]
''Ann Biderman ve olağanüstü yetenekli yaratıcı ekibi, Liev Schreiber liderliğindeki parlak oyuncu kadrosu ile birleşerek yılın en iyi ve en sıcak dramalarından birini yarattı. Diziye yeni sezon onayını vermekten dolayı gurur ve heyecan duyuyoruz.''

Dizi, sezon finalini 22 Eylül'de gerçekleştirecek.

 

Yeni sezon detayları

 

İkinci sezon ise 2014 senesi içinde izleyicilerle buluşacak. Ancak, yeni sezonun başlangıç tarihi şimdilik netleşmiş değil.

 

Ray Donovan, sezonun dördüncü bölümü 'Black Cadillac' ile 21 Temmuz Temmuz Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

Yeni bölüm fragmanı
 

 

BREAKING BAD FİNAL SEZONUNU İZLEMEDEN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin