Reign 4. sezon nasıl başladı?

16. yüzyıl Avrupa'sında İskoçya Kraliçesi Mary'nin yükselişini anlatan tarihsel dizi Reign yeni sezonuyla ekranlara geri döndü. Peki, dizi yeterince özlendi mi?

Volkan Küçükel
12 Şubat 2017 - 20:21
Reyting

16. yüzyıl Avrupa'sında İskoçya Kraliçesi Mary'nin yükselişini anlatan tarihsel drama Reign yeni sezonuyla ekranlara geri döndü. Peki, dizi yeterince özlendi mi?

Üç sezondur düşük izlenme oranlarıyla ekran macerasını sürdüren Reign için ilk kez iptal edilme korkusundan uzak bir sezon yaşanacak. Geçtiğimiz aylarda dizinin dördüncü sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyurulmuştu.

REIGN 4. SEZON REYTİNGLERİ

Geride bıraktığımız Cuma günü "With Friends Like These" isimli bölümüyle dördüncü sezonunu açan Reign, yaklaşık sekiz aylık bir aranın ardından ekranlara geri dönerken izleyicilerden ne kadar ilgi gördü?

Dördüncü sezonun ilk bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.2 reyting oranı ve 0.775 izleyici rakamlarını elde etti. Dizi, geçen sezonki açılış bölümünde 0.3 reyting oranı ve 0.948 izleyici rakamlarını yakalamıştı. Buna göre yeni sezonun düşüşle başladığını söyleyebiliriz.

RAKAMLAR DÜŞÜŞTE

Ayrıca bu izleyici sayısı dizinin geçen sezonunun 14. bölümünün ardından en az izleyici toplayan bölümü oldu.

17-02/12/reign-the-cw.png

Reign'in yeni sezonuna iç açıcı rakamlarla başladığını söylemek mümkün değil. Ancak, aldığı onay nedeniyle sezonun yarıda kalma gibi bir ihtimali yok.

CBS TV Studios yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosunu Adelaide Kane, Torrance Coombs, Megan Follows, Toby Regbo, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Jonathan Keltz, Sean Teale, Craig Parker, Rose Williams, Rachel Skarsten ve Ben Geurens gibi isimler oluşturuyor.

Laurie McCarthy ve Stephanie Sengupta ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin final sezonunun 16 bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

Reign, sezonun ikinci bölümü "A Grain of Deception" ile 17 Şubat'ta kaldığı yerden devam edecek.

'Reign' 4. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin