resim yok
03 Şubat 2012 - 00:00

 

artshopistanbul sitesinin açılış partisine ünlüler akın etti
Tasarımcı ve çağdaş sanatçıların buluşma adresi” diye lanse edilen internet sitesi artshopistanbul’un açılışı, önceki akşam Nişantaşı’ndaki W Otel’de düzenlenen partiyle yapıldı. Geceye Beren Saat, Belçim Erdoğan, Kenan Doğulu, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, Nilperi Şahinkaya, Emre Ergani, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Fırat Çelik, Serenay Sarıkaya ve Rıza Kocaoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.
 
Aman düşme      
 
“Karadağlar” dizisinde oynarken aşk yaşamaya başlayan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar da partideydi. Sağyaşar, topuklu ayakkabı giyen sevgilisine kar yüzünden kayıp düşmemesi için araçtan inerken yardımcı oldu. Şendil çoraplarıyla, Sağyaşar da yeni dizisi “Budala” için uzattığı sakallarıyla dikkat çekti.
 
Partide buluştular    
 
Kuzey Güney” dizisinin Ali’si Rıza Kocaoğlu, yalnız geldiği geceden sevgilisi Beril Kayar ile birlikte ayrıldı.
 
Çok eğlendi
 
Serenay Sarıkaya, partiye arkadaşlarıyla beraber geldi. Gecenin sonunda mekândan taksiyle ayrılan ekip, çok keyifliydi.
 
Yavuz’la barıştık
 
Beren Saat, ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği partiye günlük kıyafetiyle katıldı. “Gecenin Kanatları” filminin galasına gitmediği için kendisine ağır sözler söyleyen Yavuz Bingöl’le barıştıklarını söyleyen Saat, “Mesaj çekti ve barıştık. Aramızda sorun yok” dedi.
 
Doğum gününü kutladı
 
2 yaşındaki oğlu Rodin’i evde bakıcıyla bırakıp partiye katılan Belçim Erdoğan, 31 Ocak’taki doğum günü için partide arkadaşlarıyla küçük bir kutlama yaptı.
 
Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla tanınan oyuncu sevgililer Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak, partiye beraber katıldı.    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin