Resul Dindar ve Demet Akalın arasında büyük gerilim!

Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahnesini bastı! Demet Akalın neden Resul Dindar'ın sahnesini bastı? Demet Akalın kimdir? Resul Dindar kimdir? Resul Dindar ne açıklama yaptı?

Pınar Alçiçek
14 Ağustos 2023 - 12:44
Magazin

Artvin'de gerçekleştirilen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde şarkıcı Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik yaşandı. 

23-08/14/2023-08-14-2-1692008078.png

"YA ERKEN ÇIKARIM YA DA GİDERİM!"

Resul Dindar sahnede şarkılarını söylerken görevli, Dindar’ın yanına gelerek Akalın'ın talebiyle sahneyi erken bitirmesini istedi. Bunu kabul etmeyen Dindar, konser katılımcılarına dönerek "Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir." dedi.

Dindar’ın bu açıklamasının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. 

AÇIKLAMA GELDİ!

23-08/14/2023-08-14-1.png

Şarkıcı Resul Dindar, sosyal medya hesabından açıklama yaparak: "Sanatçının da bir sorunu yok aslında organizasyon eksikliği vardı. Sadece sahneye çıkarak bu şekilde tepki vermesi yanlıştı" dedi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin