resim yok
23 Nisan 2013 - 00:00

Revenge'in olası yeni sezonunda hangi isim yok?

 

Küçük bir kızken babasının FBI tarafından yakalanıp götürülmesine tanıklık eden ve çocukluğunu ıslah evinde geçirmek zorunda kalan Amanda Clarke'ın, ilerleyen yıllarda babasına tuzak kuranların kimler olduğunu öğrenmesiyle birlikte kimliğini Emily Thorne olarak değiştirmesi ve Hamptons'a taşınarak ailesine zarar veren insanlardan intikam alma sürecini ekranlara yansıtan intikam temalı ABC dizisi Revenge'in yaratıcı kadrosunda önemli değişiklik!

 

Yaratıcı isim ayrılıyor

Ülkemizde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Beren Saat'i başrolde izlediğimiz İntikam dizisinin orijinali olan Revenge'in yaratıcısı Mike Kelley yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını doğruladı.

Kelley, ABC dramasındaki showrunner ve uygulayıcı yapımcı görevlerinden kendisi ve stüdyo arasındaki karşılıklı mutabakat sonrası ikinci sezonun sona ermesiyle birlikte ayrılıyor olduğunu ifade etti.

Kelley açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Ortak yapımcı Melissa Loy ile birlikte Revenge zamanlarımızı derin bir şükran duygusu ile anıyor; Emily [VanCamp], Madeleine [Stowe], inanılmaz oyuncu kadrosunun diğer üyeleri, kahraman ekibimiz ve özel, yaratıcı, yorulmak bilmeyen senarist-prodüksiyon takımımıza ise saygıyla bakıyor olacağız''

 

Görüş ayrılıkları


Deadline'ın haberine göre Kelley ve stüdyo arasındaki görüş ayrılıklarının temelinde Revenge sezonlarının süresi konusundaki anlaşmazlık var.

 

Gabriel Mann & Emily VanCamp & Mike Kelley

Kelley, oyuncu kadrosu ve yapım ekibi üzerindeki baskıyı azaltmak için prodüksiyonun ilk günlerinden bu yana daha kısa bölümlerden oluşan sezonlar üzerindeki ısrarlı duruşunu sürdürüyordu. Ancak görünen o ki, Kelley'in bu fikri stüdyo tarafından kabul görmemiş.

ABC, Revenge'in geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak diziye üçüncü sezon onayının gelmesi oldukça yakın görünüyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre ise uygulayıcı yapımcılardan Sunil Nayar'ın, Kelley'in görevini üstlenmesi bekleniyor.

 

Devam etmekte olan ikinci sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında bölüm başına 2.23 reyting oranı ve 7.17 milyon toplam izleyici ortalamaları ile sürdüren Revenge, 28 Nisan Pazar akşamı 'Identity' isimli bölümle verdiği aradan ekranlara geri dönecek.

 

Revenge 2. sezon 19. bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin