resim yok
24 Şubat 2013 - 00:00

'Bizim Okul' dizisindeki rolü için klarnet çalmayı öğrenen Cem Davran; akıllara rol uğruna enstrüman dersi alan ünlüleri getirdi.

 

Oyuncunun esas derdi, inandırıcı olmaktır. Sinema ve dizi sektöründe izlediğimiz çoğu oyuncu da bu amaca ulaşabilmek için belirli bir hazırlık döneminden geçer. En son Cem Davran'ın 'Bizim Okul' dizisinde klarnet çalan bir müzik öğretmenini canlandırmak için, oğlundan klarnet dersi alması akıllara rol için enstrüman çalmayı öğrenen diğer isimleri akıllara getirdi. İşte, o isimler ve çalmayı öğrendikleri enstrümanlar:

 

TATLITUĞ SAZ ÇALDI

 

Ata Demirer, 'Eyyvah Eyvah' filmlerindeki 'Hüseyin Badem' rolü için Serkan Çağrı'dan klarnet dersleri aldı.

 

Hande Subaşı 'Anadolu Kartalları' filminde; müzisyen 'Burcu' karakterini canlandırmıştı. Subaşı, çello çalan 'Burcu' için yaklaşık bir ay eğitimden geçti.

 

Naz Elmas da 2009'da yayınlanan dizisi 'Nefes'teki rolü için çello dersi almış, hatta üç aylık eğitimden sonra Aya İrini'de konser vermişti.

 

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 'Kuzey Güney'; Olgun Şimşek de 'Kapalıçarşı' dizisinde saz çalabilmek için ders almıştı.

 

Cansu Dere, son dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' uğruna arp çalmayı öğrenmişti.

 

'Gönülçelen' isimli dizideki rolü için Cansel Elçin de piyano dersleri almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin