resim yok
08 Haziran 2012 - 00:00

 

Gönül karakterine hayat verdiği 'Firar' dizisi ekrana veda edecek olan Didem Balçın, “Açlığa Doymak” isimli sinema filminde başrol oynuyor
Balçın filmde canlandırdığı Burcu karakterinin imajına bürünebilmek için her sabah 05.00’te kalkıp setin yolunu tutuyor. Necati Şaşmaz’ın küçük kardeşi Zübeyr Şaşmaz’ın yönettiği filmde oldukza şişman olan ve zayıflamak için kendine eziyet eden bir kadını oynayan Balçın, rolü için saatlerce süren plastik makyajla şişmanlatılıyor. Vücudunun her yerine özel takviyeler yapılarak şişman bir kadına dönüştürülen Balçın için yurtdışından özel bir ekip geldi. Filmde diğer iki başrolü ise 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Soner’i Mete Horozoğlu ile 'Kuzey Güney'in Simay’ı Hazar Ergüçlü canlandırıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin