resim yok
01 Mart 2013 - 00:00

Nil Erkoçlar ameliyatla erkek olup Rüzgar adını alınca sigorta sisteminde 5 yıl kaybetti. İlginç olan ise tersi durumda 5 yıl kazanmış olacağıydı.

Ameliyatla erkek olan oyuncu Rüzgâr Erkoçlar'a Habertürk Gazetesi yazarı, sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'den kötü haber geldi.


Erkoçlar'ın emeklilik durumuyla ilgili konuşan Tezel, "Kadınlıktan erkekliğe geçtiği için 5 yıl geç emekli olacak. Şayet erkeklikten kadınlığa geçseydi 5 yıl erken emekli olacaktı" dedi.

MALULEN EMEKLİ OLAMAZ!

Ali Tezel, birkaç yıl önce erkekken kadın olan bir okuyucusunun emekliliğiyle ilgili, meslekte kazanma gücünü en az yüzde 60 oranında kaybetmişse malulen emekli olabileceğini söylemişti. Tezel, Rüzgâr Erkoçlar'ın sanatçı olduğu için cinsiyet ameliyatının yaptığı işi olumsuz etkilemeyeceğini ve malulen emekli olamayacağını açıkladı.

EN ÇOK MERAK EDİLENLER

Erkek olunca medyanın gündeminde zirveye çıkan Nil Erkoçlar, kamuoyunda da büyük tartışma çıkardı. Dindeki yerinden askerlik durumuna kadar Erkoçlar'ın her hali tartışma konusu oldu. Erkoçlar hakkında en çok merak edilenler ise şöyle sıralandı;

1-Nil Askere gidecek mi ?
2-Nil'in kız arkadaşı olacak mı ?
3-Türkiye'de yaşayacak mı ?
4-Nil Erkoçlar'ın ailesi ne diyor?
5-Nil soyadını değiştirecek mi ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin