Saadet Işıl Aksoy gözünü Hollywood'a dikti!

Saadet Işıl Aksoy, gözünü Hollywood'a dikti!

resim yok
20 Ağustos 2013 - 11:51
Magazin

Saadet Işıl Aksoy hedef büyülttü ve gözünü Hollywood'a dikti!

 

ANLAŞMA SAĞLADI

 

Ünlü oyuncu ilk iş olarak Amerikalı bir menajerle anlaşma yaptı.

 

HEDEF BÜYÜTTÜ

 

Geçtiğimiz yıl 'Twice Born' isimli filmde Hollywood yıldızı Penelope Cruz'la kamera karşısına geçen Saadet Işıl Aksoy, eleştirmenlerden tam not alınca hedef büyüttü.

Gözünü Hollywood'a diken Saadet, emin adımlarla ilerlemeye başladı.

 

SÖZÜNDEN ÇIKMIYOR

 

İlk iş olarak kendine yurtdışından bir menajer seçen güzel oyuncu, Amerikalı menajerinin sözünden çıkmıyor.

Saadet'i Hollywood'a hazırlayan menajeri ilk olarak güzel oyuncunun yurtdışındaki hiçbir festivali kaçırmamasını istedi.

 

AKSANINI GELİŞTİRİYOR

 

Ardından iyi derece İngilizce konuşan Aksoy, hemen aksanını geliştirmek için ders almaya başladı.

 

DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE EL ATTI

 

Menajeri son olarak Aksoy'un dış görünüşüne el attı.

Plates ve aromaterapi masajı yaptırmaya başlayan Saadet, Hollywood ünlülerinin beslenme şeklini benimsedi.

 

HAYATINDAN ÇIKARDIKLARI...

 

Hayatından fast food'u çıkaran güzel oyuncu, hayatından tuz, şeker ve kafein'i çıkardığını mercimek, balık, incir, avokado, kayısı, badem, fındık gibi bol potasyomlu besinler yediğini açıkladı.

 

ÇIKIŞININ SIRRI

 

Yumurta filmi ile büyük bir çıkış yakalayıp, sonrasında Aşkın Yaşı Yok filminde ve sonrasında da Sen Dünyaya Gelmeden'de (Twice Born) rol alan oyuncu başarısının sırrını şu sözlerle açıklıyor:
[reklam]
''Aşkın Yaşı Yok’ta Catherine Zeta Jones ve Justin Bartha oynuyordu; Penelope Cruz ve Emile Hirsch ile Twice Born’da birlikte oynadım. Tabii bu başarıyı madde madde özetlemek kolay değil ama arkasında büyük bir çalışma, özveri ve adım adım çok bilinçli seçimler olduğunu söyleyebilirim.''

Yurt dışında filmlerde rol kapmak için ne gerekli olduğu konusuna da değinen yıldız isim:

''Rol kapmak diye bakmamak lazım mevzuya, çünkü siz zaten doğru ve özenli adımları atıyorsanız bir noktada o roller size gelmeye başlayacaktır. Tabii ki birinci koşul olabildiğince dil bilmek, çünkü ne kadar fazla dil konuşursanız, yelpazeniz o kadar genişler.

Doğru proje seçmek, doğru bağlantıları kurmak, Türkiye’den zaman zaman uzak kalmayı göze alarak yurtdışında kendinize yatırım yapmak çok önemli. Bu anlamda bana katıldığım film festivallerinin çok pozitif getirisi olmuştur. Tüm bunlar dışında, zaten oyuncu olarak kendinizde geliştirmeniz gerekenler dünyanın her yerinde aynı.'' açıklamalarında bulunuyor.
 

 

BÜYÜK SÜRGÜN FİLMİYLE İLGİLİ DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin