resim yok
10 Ağustos 2011 - 00:00

Mehmet Aslan ile ismi anılan Saba Tümer, sosyetik Murat Cevahir'le yakalandı.

Saba Tümer, özel hayatı ile gündemden düşmez oldu. Çeşme'de yaz başından beri tatil yapan Tümer'in ismi geçtiğimiz hafta Mehmet Aslan ile aşk haberlerine karışmıştı. Saba Tümer, kendisinden yaşça küçük Aslan'la daha önce de İstanbul'da görüntülenmişti.

SABA'DAN TERS KÖŞE!

Herkes Tümer'le Mehmet Aslan'ı konuşurken Saba Tümer şaşırttı. Tümer, Alaçatı'daki Mikasa isimli mekanda Murat Cevahir'le yemek yedi. Gazetecilere görüntülenmemek için lokantadan ayrı ayrı çıkan Tümer'le sosyetik playboy, mekanın bir arka sokağında yakalandışar!

MEKANDAN AYRI ÇIKTILAR

İkili yemek yedikleri mekandan ayrı ayrı çıkarak gazetecileri atlatmayı denedi. Ancak ikili, basına mekanın bir arka sokağında yakalandılar.

ASLAN AŞK BİTTİ!

Ünlü sunucu, birkaç ay önce İstanbul gecelerinde sarmaş dolaş görüntülendiği Mehmet Aslan ile geçtiğimiz hafta da Çeşme'de eğlence turuna çıkarak gündem yaratmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin