Sabancı'ya aileden onaylı sevgili!

Sabancı'ya aileden onaylı sevgili...

resim yok
14 Kasım 2013 - 10:53
Magazin

Yeni bir aşk doğuyor!

 

İşte detaylar:

 

AİLEDEN ONAY VAR

Sabancı'ya aileden onaylı sevgili...

 

YENİ AŞK

Sosyetenin en çok konuşulan isimlerinin başında gelen başarılı işadamı Hacı Sabancı ile sosyetenin en güzel kadınlarından olan Tuğana Savgı yeni bir aşka yelken açtı. 

 

KALBİNİN KAPISINI...

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, uzun zamandır boş olan kalbinin kapısını sosyetenin gözde güzellerinden Tuğana Savgı için araladı.

Yaklaşık iki hafta önce New York'ta filizlenen, İstanbul'da sesiz sedasız devam eden sürpriz ilişki, kısa zamanda çok yol kat etmiş.

 

GİZLİYORLAR

Aşklarını gözlerden ırak yaşamayı seçen çiçeği burnunda çift, nazara gelmemek için ilişkilerini yakın çevrelerinden bile gizliyor.

 

ONAY ALDILAR

Birbirlerini tanıma sürecinde olan ikili, ailelerinden de onay almış.[reklam]

ROMANTİK YEMEKLER

Bebek, Etiler gibi popüler semtler yerine Anadolu Yakası'nda basının olmadığı mekanlarda buluşan iki sevgili, romantik yemekler eşliğinde ilişkilerinin tadını çıkarıyormuş.

 

''ÇOK MUTLUYUM''

Sıkı bir diyet ve sporla birlikte hızla kilo veren ve yeni bir imaja bürünen Sabancı'nın, yakın çevresine;

 

''Bu aralar çok mutluyum'' dediği öğrenildi.

 

 

ÖZGE ULUSOY SIRLARINI PAYLAŞTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin