resim yok
29 Aralık 2011 - 00:00

 

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eski menajeri Erkan Özerman arasında devam eden tartışma, yeni bir boyut kazandı. Adalet önünde de hesaplaşan ikiliden Özerman, Tatlıtuğ’u bir yandan eleştiriyor bir yandan da koruyor
 
- Kıvanç Tatlıtuğ’la girdiği polemikle adından söz ettiren organizatör Erkan Özerman, Cahide 3D’de dostlarına yılbaşı partisi verdi. 
- Özerman, partiye katılan  arkadaşının getirdiği, üzerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un çıplak fotoğrafının yer aldığı pastayı görünce şoke oldu. 
- Organizatör, “Kıvanç’ı ben yetiştirdim, onda çok emeğim var ama benden başka kimseye onu eleştirme hakkını tanımam. Bu tip şakalardan da hoşlanmam” diyerek pastayı kesmedi.  
- Partideki gerginlik, ‘Kıvanç pastası’nın geri gönderilmesiyle sona erdi. Eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
-Erkan Özerman, daha önce yaptığı bir açıklamada, kasasında oyuncuya ait çıplak fotoğraflar olduğunu söylemiş hatta bir televizyon kanalında bu fotoğrafların yayınlandığı dergileri göstermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin