Şafak Sezer boy farkını nasıl kapatıyor?

Şafak Sezer, 1.89'luk rol arkadaşı Açalya Samyeli Danoğlu ile arasındaki boy farkını nasıl kapattıklarını anlattı.

resim yok
26 Ocak 2015 - 17:16
Röportaj

Her pazartesi TRT1 ekranlarında yayınlanan Şimdi Onlar Düşünsün dizisinde rol alan Açalya Samyeli Danoğlu ile başrolü paylaşan ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer, dizi çekimleri esnasında aralarındaki büyük boy farkını nasıl kapattıklarını açıkladı.
 

"BACAKLARINI YANA DOĞRU AÇIYOR BOY FARKI KAPANIYOR"

Sezerin açıklaması şu şekilde; “Açalya Samyeli 1.89 boyunda ben 1.70 bizi çeken kameraman 1.60 çekimlerde evrim geçiriyoruz. Haliyle kadraja giremiyoruz. Açalya yakın çekimlerde bacaklarını yanlara doğru açıyor yada biraz eğiliyor, açığı o şekilde kapatıyoruz.”
 

"YANINA TAKOZLA GİTTİM"

Şafak Sezer'e dizi çekimleri başlamadan önce, dizide sevdiği kızı canlandıran kişiyi Açalya Samyeli Danoğlu'nun oynayacağını ve boyunun 1.89 olduğunu söylemişler. Sezer ise görüşmek için takozla gittiğini, tanışıp arkadaş olduklarını iletti.
 

 

14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aziz, Pamir'i kızdırmak için Senem ile evlendiğini ilan eder. Pamir bunu duyunca çılgına döner. Pamir'in annesi Aytekin bey ile yakınlaşmaya başlamasıyla Pamir öz babasını çağırır. Bu sırada Aziz Ceyda ve Sanem içerikli kâbuslarını görmeye devam etmektedir. Yeni Bölüm 26 Ocak Pazartesi günü TRT1 ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin