resim yok
10 Mart 2014 - 10:25
Magazin

Hollywoodlu İvedik!

Türkiye'de yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği Recep İvedik 4; Alman gazetesi Bild'e konu oldu.

Avrupa'da en çok izlenen 4. yapım olan İvedik; Hollywood filmlerini geride bıraktı.

 

BAŞARISI SINIRLARI AŞTI

Vizyona girdiği günden beri tüm rekorları alt üst eden; bugün itibariyle de Türkiye'de yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlenen "Recep İvedik 4"ün başarısı sınırları aştı!

Şahan Gökbakar'ın son filmi; Avrupa'da en çok izlenen yapımlar arasında 4. sırada yer aldı.

 

ŞAŞKINLIK YARATTI

Bir Türk filminin elde ettiği başarıyı şaşkınlıkla karşılayan Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild de; Recep İvedik 4'ü haber yaptı.

Avrupa'daki gişe rakamlarını açıklayan gazete; Şahan imzalı filmin 386 bin 249 kişi tarafından izlenerek Avrupa listesinde ilk 5'te olduğunu duyurdu.

 

SIRADA ABD VAR!

Başrollerinde George Clooney ve Matt Damon'ın rol aldığı 'The Moments Men' (Hazine Avcıları) filmini bile geride bırakan Recep İvedik 4'ün bu başarısı; ekip tarafından gururla karşılandı.[reklam]

Dev promosyon çalışmalarına rağmen Hollywood filmlerini gişede sollamaktan dolayı çok mutlu olan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4'ün Nisan ayında da ABD'de vizyona gireceğini açıkladı.

 

FİLMİN KONUSU

Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır. Antremanlar için, kendisinin de küçüklüğünden beri futbol oynadığı, mahallenin tek boş alanı olan arsayı kulanmaktadırlar.

Recep, bu arsanın bir müteahhite satıldığını öğrenir. Mahalle ve çocuklar için çok değerli olan bu arsayı kaybetmemek için kendi başına satın almak ister.

Ancak kendi yöntemleriyle arsanın parasını toparlayamayınca, çareyi Maldivler'de yapılan büyük ödüllü bir yarışmaya katılmakta bulur.

 

 

GÖKBAKAR 'RECEP İVEDİK'İN BAŞARI SIRRINI PAYLAŞTI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin